Noua generație Ford Focus, surprinsă în teste: compacta va prelua numeroase elemente de la Ford Fiesta

de Daniel Popescu
Vineri, 03.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford Focus a fost surprins în teste înainte de lansarea de la începutul anului viitor, iar imaginile cu modelul camuflat indică faptul că acesta va primi o serie de elemente introduse pe noul Ford Fiesta.

Noua generație Ford Focus va fi prezentată oficial în ianuarie sau februarie, însă este deja testată de constructorul american și a fost surprinsă în teste de către jurnaliștii publicației L'Automobile Magazine.

Modelul compact a fost evaluat sub protecția camuflajului, însă chiar și așa se poate observa că unele elemente, inclusiv forma stopurilor, sunt preluate de la noua generație Ford Fiesta, care a intrat recent în producție și este disponibilă inclusiv în România.

De asemenea, o serie de fotografii apărute anterior au evidențiat că și interiorul va fi unul asemănător cu cel al noului Fiesta, în special în privința ecranului touch.

La începutul lunii octombrie, oficialii Ford au dezvăluit și alte detalii tehnice despre noul Focus. Astfel, noul Ford Focus va avea inclusiv o versiune Vignale cu elemente premium și una Active cu o gardă la sol mai ridicată, specifică SUV-urilor. Strategia este similară cu cea de la lansarea noului Ford Fiesta, iar un purtător de cuvânt al constructorului a confirmat că Ford se va concentra în special pe versiunile mai scumpe.

În contextul acestei strategii, nu este exclus ca nivelurile de echipare de bază să fie eliminate, mai ales că Ford susține că se așteaptă la o "scădere ușoară" a vânzărilor pentru noua generație comparativ cu actualul facelift (foto) disponibil pe piață.

Via L'Automobile Magazine

Comentarii (2)

  • Noul Focus
    Urata.
    5 9
  • someone
    pacat de stopurile orizontale gen fiesta si de vesnica lunga consola fata
    8 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru