Noua generație Land Rover Defender, mai aproape de lansare: modelul off-road va fi modern, dar va păstra elemente tradiționale

de Daniel Popescu
Miercuri, 18.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover Defender va avea un design mai modern odată cu noua generație, însă în același timp va păstra o serie de elemente tradiționale de la predecesorul său.

Land Rover a confirmat în vara acestui an că lucrează la o nouă generație pentru modelul emblematic Defender, care ar putea fi dezvăluită oficial în cursul anului 2019.

Gerry McGovern, șeful departamentului de design al Land Rover, a oferit și câteva detalii interesante cu privire la designul noii generații, care în ansamblu va fi mai modern fără să-și piardă însă elementele tradiționale, în special pentru a atrage clienții mai tineri.

Astfel, noul Defender va păstra plafonul plat și partea frontală cu forma pătrățoasă, însă marginile vor fi stilizate, stopurile vor fi mai moderne, în timp ce blocurile optice LED vor fi inspirate din cele ale actualei generații. De asemenea, noua generație va avea o construcție unibody, iar cantitatea de aluminiu utilizată va fi mai mare pentru a permite și o reducere a masei totale.

Potrivit unor informații anterioare, noul Defender va fi cel mai capabil model pentru escapadele off-road, întrucât va fi înzestrat cu tehnologie de ultimă generație, mai avansată chiar și decât cea de pe actualul Discovery.

Sub capotă, englezii vor folosi tot ce au mai nou în departamentul motoare.

Ne referim aici la noile unități diesel din gama Ingenium, care au o capacitate cilindrică redusă și un consum bun. Ele vor fi asociate unor transmisii manuale sau automate și, bineînțeles, unei tracțiuni integrale, element obligatoriu în acest segment.

Via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru