Noua generație Mercedes-Benz Sprinter: modelul debutează în 6 februarie cu un design nou și accesorii moderne

de Cornel Șocariciu
Marti, 30.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Mercedes-Benz Sprinter debutează în 6 februarie. Nemții promit un design nou, mai multe versiuni și o serie de accesorii moderne pentru interior.

În urmă cu câteva luni, Mercedes-Benz a publicat o serie de schițe cu viitoarea generație Sprinter. De asemenea, oficialii constructorului german au oferit și fotografii cu interiorul noului Sprinter. Iar acum, mulțumită unui clip teaser aflăm că debutul oficial va avea loc în 6 februarie.

Noua generație Mercedes-Benz Sprinter promite un design croit după actuala filozofie a constructorului german. În același timp, noul Sprinter va fi oferit în și mai multe versiuni pentru a acoperi un segment cât mai mare din nevoile pieței.

Totodată, constructorul german spune că viitoarea generație Sprinter o să primească și accesorii moderne. Noua utilitară o să fie disponibilă cu un sistem de infotainment modern, cu un volan diferit, cu scaune reglabile electric și cu un ecran generos poziționat în centrul instrumentarului de bord.

Vânzările vor demara în această primăvară, iar din 2019, nemții plănuiesc și o versiune electrică denumită eSprinter.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru