Noua generație Toyota C-HR a debutat, oficial, în România. Start de la 33.700 de euro

de Alexandru Monenciu
Luni, 04.03.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În cadrul unui eveniment special, noua generație Toyota C-HR a debutat oficial pe piața din România. Prețurile încep de la 33.688 de euro.

Noua generație Toyota C-HR a fost prezentată în vara anului trecut. Modelul nipon este, în premieră, construit în Europa, pentru piața din Europa.

Noul C-HR propune un design exterior nou, stopuri LED disponibile în standard, mânere care se retrag în portiere, un acoperiș panoramic din sticlă eficientă termic și multe alte noutăți. În ceea ce privește motorizările, clienții pot opta pentru o versiune hibrid (1.8 l sau 2.0 l) și pentru una plug-in hybrid cu motor de 2.0 litri.

Acum, noua generație Toyota C-HR a debutat, oficial, pe piața din România. Prețurile pornesc de la 33.688 de euro, cu TVA inclus.

"Noul SUV Toyota C-HR duce originalitatea și calitatea remarcabilă a modelului anterior la un nivel superior, adoptând un design avangardist și în același timp continuator al formelor sale consacrate, beneficiind de tehnologii avansate, de ultimă generație și de performanțe sporite," a declarat Edit Târcolea, director general Toyota România.

Cu ocazia evenimentului de lansare, Toyota România și Comitetul Olimpic și Sportiv Român au reafirmat misiunea comună de a continua parteneriatul strategic pentru mobilitate.

via Toyota România

Comentarii (6)

  • e de cel putin o luna disponibil pe piata, dar cred ca nu prea se cauta, la ce pret au ... si mai scot cate un eveniment din asta sa mai vb lumea depsre ea sa ramana in atentia publicului.... scump dom'le scump. dincolo era mai ieftin ...
    17 3
  • CHR e făcut în Turcia. Am mai avut discuția asta, piesele sunt senzaționale, producția e în Turcia.
    Un producător care taie consistent din costuri pentru a le oferi clienților prețuri mai mari decât concurența poate beneficia de pauze de câteva decenii.
    "Modelul nipon este, în premieră, construit în Europa, pentru piața din Europa." A se înlocui cu... Turcia. :))))))))
    14 4
  • coxilian
    Am fost la porți deschise si am mers cu așa ceva. e o îmbunătățire a spațiului în spate. Doar a spațiului din spate, nu si materialelor. În fata este adusa la noile cerințe si cel mai bun raport preț calitate. Părinții mei vor schimba vechiul auriu cu noul CH-R chiar merita.
    0 5
  • Bravo Taiota, ai facut un CHR sa coste cat un Pasat/Tiguan. Tine-o tot asa, cat o sa mai mearga.
    10 4
  • In acelasi timp Nissan are oferta la Juke Hybrid de 145 cp cu 22.000 euro prin rabla de la 32.000. Mi se pare ca Toyota cam sare cu preturile.
    4 6
  • Banditos
    au dat la stiri:

    preturile masinilor noi au crescut
    6 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru