Noua generație Volkswagen Touareg debutează în 23 martie: nemții au publicat o imagine teaser cu blocurile optice ale SUV-ului

de Cornel Șocariciu
Duminica, 18.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat o fotografie cu blocurile optice ale viitorului Touareg. Modelul va fi prezentat oficial în 23 martie, în China, iar în 24 martie îl vom vedea în cadrul Salonului Internațional Auto București.

Noua generație Volkswagen Touareg va fi prezentată oficial în 23 martie în cadrul Salonului Auto de la Beijing, urmând ca în 24 martie să poată fi admirată și de românii care aleg să treacă pragul Salonului Internațional Auto București.

Campania de promovare a viitorului SUV a început în urmă cu câteva săptămâni, iar acum, producătorul german a publicat prima fotografie cu blocurile optice, dar nu oferă și detalii suplimentare cu privire la tehnologiile folosite.

Noul Volkswagen Touareg va fi oferit și cu un sistem de direcție integrală. Până la viteze de 37 km/h, roțile spate vor vira în direcția opusă roților de pe puntea față. Nemții spun că în aceste condiții, diametrul cercului de bracare a fost redus de la 12.2 metri (actualul Touareg), până la 11.13 metri.

În plus, viitoarea generație Touareg va fi oferită cu un cockpit mult îmbunătățit. Instrumentarul de bord digital va avea un display cu diagonala de 12 inch, în timp ce sistemul de infotainment a fost implementat pe un ecran tactil de 15 inch.

SUV-ul constructorului german va fi construit pe platforma MLB Evo, arhitectură deja utilizată în cazul modelelor Audi Q7, Porsche Cayenne, Bentley Bentayga sau Lamborghini Urus.

Comentarii (4)

  • Cea mai bună alegere pentru cei ce doresc un SUV mare
    O mașină impozabilă cu cel mai bun raport preț/calitate/tehnologie.
    7 5
  • Adrian
    Cel mai bun raport pret/calitate/tehnologie/aspect.
    9 7
  • hazard
    ala e fum de diesel???
    7 4
  • @hazard
    Nu, e de la niste mici pusi pe gratar... s-au rumenit cam mult.

    Dieselul se stie ca nu scoate fum, ba din contra, cum zicea unul pe aici zilele trecute, chiar purifica aerul :))))))
    4 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru