Noua generație Volkswagen Touareg vine în aprilie: elemente de design preluate de la conceptul T-Prime GTE și interior premium

de Daniel Popescu
Luni, 18.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
A treia generație Volkswagen Touareg va fi dezvăluită la Salonul Auto de la Shanghai din aprilie și va prelua o serie de elemente de design de la conceptul T-Prime GTE, în timp ce interiorul va avea caracteristici premium.

Actuala generație Volkswagen Touareg a fost lansată în urmă cu 7 ani, iar constructorul german pregătește acum a treia generație. După ce noul Touareg a fost observat în cadrul unor teste în Africa de Sud și s-a vehiculat că va fi dezvăluit în toamna acestui an, o serie de informații dezvăluite de publicația Just Auto arată că lansarea este programată pentru luna aprilie.

Evenimentul va avea loc cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai, însă este posibil ca o serie de fotografii și informații să fie dezvăluite încă din luna martie.

Noul Touareg este dezvoltat pe platforma MLB Evo a Grupului Volkswagen, aceeași utilizată și de modele precum Audi Q7, Porsche Cayenne, Bentley Bentayga și proaspăt lansatul Lamborghini Urus.

Din punct de vedere al designului, este de așteptat ca noul Touareg să preia elemente de design de la conceptul Volkswagen Prime GTE (foto), care a fost dezvăluit anul trecut. Comparativ cu actualul Toareg, conceptul avea 5.07 metri lungime, cu 27 centimetri mai mult, dar şi doi metri lăţime, cu 6 centimetri mai mult, ceea ce sugerează o creștere de dimensiuni și pentru noua generație Touareg.

De asemenea, se anticipează că interiorul va avea un aspect premium prin utilizarea unor materiale de calitate mai bună, dar și prin introducerea unui sistem de infotainment mai mare.

În plus, noul Touareg va fi disponibil și într-o versiune plug-in hybrid, pe lângă oferta de motoare tradiționale diesel și pe benzină, iar toate versiunile vor avea tracțiune integrală.

Via Motor1, Just Auto

Comentarii (2)

  • Prince Mohamed Parish vounthe
    am vazut deja fotografia este frumos noul Touareg 3 suv 2018 :) (y)
    1 1
  • O mașină impozantă, modernă și foarte tehnologizată
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru