Noua Toyota Proace Max: utilitara electrică are autonomie de 420 km

de Tiberiu Safta
Miercuri, 15.11.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a dezvăluit oficial noul Proace Max. Noul model utilitar este electric și promite o autonomie de până la 420 de kilometri.

Constructorul japonez a prezentat oficial noul Proace Max, o utilitară nouă din familia de modele Proace. Așa cum se poate vedea, noul model este identic la nivel vizual cu Citroen Jumper, Peugeot Boxer și Fiat Ducato. Singura diferență minoră este prezentă în partea din față, acolo unde avem o grilă desenată în stilul mărcii japoneze și, bineînțeles, sigla Toyota.

Noul model vine dotat cu faruri full LED, conexiune wireless pentru Apple CarPlay și Android Auto, navigație și instrumentare digitale. Toyota Proace Max este disponibilă în diferite configurații ale caroseriei și ampatamentului. Astfel, există 2 variante de ampatament, 3 lungimi diferite ale caroseriei și 3 înălțimi diferite.

Cea mai mare variantă posibilă are o capacitate de încărcare de 17 metri cubi.

Noua Toyota Proace Max este propulsată de un motor electric despre care marca niponă nu a dezvăluit multe detalii. Tot ce știm este că modelul are o autonomie de 420 de kilometri în regim WLTP.

Alături de noul model, Toyota a pregătit și câteva noutăți pentru celelalte modele Proace, dar și pentru Hilux. Versiunea electrică a lui Proace simplu primește acum o autonomie mărită cu 20 de kilometri, până la 350 de kilometri. Modelul electric Proace City are o autonomie mărită cu 50 de kilometri, până la 330 de kilometri.

La final, Toyota Hilux primește acum și o motorizare nouă cu tehnologie mild-hybrid de 48 de volți. Mai multe detalii despre acest motor nu sunt disponibile.

via Toyota

Comentarii (2)

  • Banditos
    Geniul celor de la Toyota consta in a plati niste designeri care sa faca o utilitara sa arate si mai rau decat este deja.
    8 3
  • Nice
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru