Noul BMW X2, disponibil acum în jocul Fortnite. Va avea și versiune electrică

de Tiberiu Safta
Joi, 05.10.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație BMW X2 va putea fi văzută acum în jocul video Fortnite. Modelul în formă virtuală a fost creat și programat special de către marca bavareză. Debutul real al noului model va avea loc săptămâna viitoare.

A mai rămas mai puțin de o săptămână până când vom face cunoștință cu cea de-a doua generație a lui BMW X2. Față de iterația actuală, noul model va fi un SUV Coupe, așa cum am putut vedea în primele imagini publicate la sfârșitul lui septembrie.

Acum, cu doar câteva zile înainte de lansarea oficială, BMW le oferă o surpriză jucătorilor de Fortnite, un joc video de tip battle royale lansat în 2017 de către Epic Games. Noua generație BMW X2 este acum inclusă în jocul video prin accesarea unui cod special, care deschide o lume virtuală nouă, Hypnopolis. Odată descoperită această lume, jucătorii vor avea parte de o poveste care se concentrează în jurul lui BMW iX2, versiunea electrică a viitorului model.

Revenind în viața reală, BMW a mai confirmat și data lansării noului model. Astfel, prezentarea oficială a noului X2 va avea loc în 11 octombrie. Noul model va fi disponibil în versiuni cu motoare termice și electrice, iar acesta va fi asemănător la nivel tehnic cu actualul BMW X1.

Cea mai puternică versiune a viitorului SUV Coupe va fi botezată X2 M35i, care va avea un motor de 2.0 litri turbo de 300 de cai putere.

Noul model va fi produs în Germania, la uzina de la Regensburg.

via BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru