Noul BMW X5: două fotografii "scăpate" pe internet ne dezvăluie designul exterior al noului model

de Mircea Meşter
Marti, 05.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW X5, SUV-ul prin excelență al bavarezilor, primește în 2018 o binemeritată nouă generație. Primele fotografii ale acestuia au scăpat deja în presa din Rusia.

Noua generație BMW X5 nu a fost încă dezvăluită de oficialii mărcii germane, însă primele imagini cu modelul bavarez și-au făcut deja loc pe internet cu ajutorul unei publicații din Rusia care a spart embargoul BMW. Avem, deci, primele imagini cu exteriorul noului X5, detaliile tehnice și imaginile oficiale de la interior urmând să mai întârzie până mâine, când BMW va publica fotografiile și un comunicat de presă în detaliu.

Așa cum era de așteptat, noul X5 - care ajunge în 2018 la a patra generație - oferă un design care amestecă tușe și elemente de caracter împrumutate din noua generație a SUV-urilor mărcii cu detalii preluate de la Seria 7. Astfel, dacă blocurile optice frontale sunt elemente împrumutate conceptual din zona noului X3, spatele și stopurile par versiuni recalibrate estetic ale celor pe care le regăsim pe Seria 7.

Elementul distinctiv pe care X5 îl propune este o grilă frontală masivă, în care "rinichii" clasici BMW cresc evident, în special pe verticală. 

Nu se cunosc încă detaliile tehnice legate de noul BMW X5, informațiile din presa internațională anunțând motoare care încep de la 231 CP și urcă până spre 600 CP în versiunea M. Informațiile tehnice oficiale vor fi comunicate de BMW și publicate de Automarket în cursul zilei de miercuri, 6 iunie 2018.

via Autoreview.ru

Comentarii (5)

  • Mai frumos decât actuala generație. Design curat și în față și în spate, comparativ cu cel actual unde sunt atât de multe detalii încât te dor ochii. O gură de aer în zona designului tot inundat de linii complicate care, cel puțin mie, îmi provoacă dureri de cap și de ochi.

    În schimb, văd că ”rinichii” devin cam uniți (vezi și la viitoarele versiuni electrice unde masca zici că e de Kia). Ar fi păcat să renunțe la acest detaliu.
    11 3
  • Ce mai design. Din fata e tras la indigo cu vechiul model. Spatele, in schimb, are un aer mai modern, mai proaspat.
    8 5
  • MARIUS
    SPATELE PARCA ESTE DE GLC
    8 0
  • Desi sunt anti BMW ,este cel mai reusit X5 de pana acum.
    0 1
  • @MARIUS: Eu zic ca stopurile sunt de fiesta, dar ma rog...
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru