Noul concept LG Alpha-able: interiorul poate fi transformat într-o sală de cinema

de Tiberiu Safta
Joi, 11.01.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania LG a dezvăluit noul concept Alpha-able în cadrul evenimentului CES din Las Vegas. Noul concept primește un habitaclu modular, care poate fi transformat într-un birou mobil, într-un restaurant sau într-o sală de cinema pe roți.

LG a prezentat un nou concept în cadrul evenimentului CES din Las Vegas. Acesta se numește Alpha-able și este o mașină de lux care oferă posibilități noi de personalizare, în special în habitaclu. De altfel, noul concept este descris de compania sud-coreeană ca fiind o „peșteră digitală personalizată”, iar Alpha-able este construit în jurul temelor de transformare, explorare și relaxare.

Habitaclul lui LG Alpha-able poate fi complet transformat în funcție de situațiile întâmpinate sau de nevoile șoferului. De exemplu, LG spune că interiorul mașinii poate fi transformat într-un birou de lucru, într-un restaurant sau chiar într-o sală de cinema pe roți. Transformarea este realizată cu ajutorul unor display-uri transparente, flexibile și rulabile care vin în mai multe forme.

Pe partea de explorare, LG vrea ca viitoarele mașini să înțeleagă contextul unic al fiecărei călătorii cu ajutorul inteligenței artificiale. În acest fel, mașina poate să-i sugereze șoferului recomandări potrivite cu privire la traseu și destinații.

La final, pe partea de relaxare, conceptul Alpha-able primește scaune cu masaj încălzit, iar pe ecranele mașinii vor fi afișate imagini care să le aducă ocupanților o stare de liniște și de relaxare.

Deocamdată, LG nu are în plan să transforme conceptul Alpha-able într-un model de serie.

via LG

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru