Noul Renault Megane electric va fi prezentat în 6 septembrie

de Paul Cosma
Joi, 08.07.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault anunță oficial că va participa la Salonul Auto de la Munchen, în luna septembrie, ocazie cu care va prezenta și noul său Megane 100% electric.

Renault a confirmat prezența la Salonul Auto IAA Munchen, care se va desfășura în perioada 6-12 septembrie 2021. 

În cadrul evenimentului, francezii vor prezenta în premieră mondială noul Megane E-Tech 100% electric. Conferința de prezentare a noului model este programată pentru 6 septembrie. 

Francezii au dezvăluit recent că noul model va avea un motor electric de 217 cai putere și o autonomie de 450 de kilometri.

În a doua zi (dedicată presei), standul Renault va expune alături de noul Megane electric, R5 Prototype și va aduce un omagiu vechiului Renault 5 cu versiunile sale legendare alese special pentru această ocazie. 

Standul Renault va fi reamenajat în 8 septembrie, pentru a introduce Mobilize, marca dedicată noilor soluții de mobilitate și energie, cu ocazia primei zile deschise publicului. 

Via Renault

Comentarii (6)

  • plictisitor
    toate bevurile sunt trase la indigo.
    autonomie la vale in jur de 450km si 16 mii de ore la incarcare.
    Tehnologia stagneaza. Nicio performanta notabila fata de o tesla de acum 10 ani.
    Asteptam cu interes bateriile solid state sau orice alte inventii ne mai promit astia ca sa avem totusi un vehicul pe care ne putem baza.
    20 15
  • Pe vehicul te vei putea baza, dar pe rețeaua electrică ba.
    Daca pui un doar o suta de mii de mașini electrice la încărcat și ele trag din rețea cam 10kW, asta face cam zece mii MW.
    Adicătelea pentru tine consumul instantaneu de energie electrică al Romania s ar dubla. Pe rețeaua existenta asta ar duce la incendii la posturile de transformare. Dar astea s detalii.
    Daca extrapolăm la 20% din parcul auto adică la un milion de mașini electrice și consideri vreo câteva sute de mii de mașini lăsate la încărcat peste noapte deja ai o MAARE PROBLEMA.
    23 7
  • Nu conteaza nimic din ce spun cei de mai sus,important e ca toate masinile sa ajunga electrice si sa nu mai trag toxic in nas atunci cand vand coperti pentru taloanele auto si incarcatoare de telefon pe la semafoare.
    16 11
  • @Nsrei
    Nsrei, vezi ca ți-a dat cu virgulă, băiatu'. Uite aici, putina aritmetică:
    10kW * 100,000 = 1,000,000kW
    1000kW = 1MW
    1,000,000kW = 1,000MW

    Apoi, nu mai extrapola aiurea ca ne ia durerea de cap. Te-ar lua și pe tine dacă ai avea.
    Dacă încarci peste noapte nu mergi la încărcare rapidă. Iar dacă mergi nu îți trebuie toata noaptea, și deci nu toate mașinile se vor încarca simultan.

    Stai tu cuminte ca sunt multe minți mult mai deștepte decât a ta care au făcut deja calculele astea. Tu chiar îți imaginezi ca nu s-a gândit nimeni și a dat norocul peste noi ca ai făcut tu o înmulțire, și aia greșit?
    14 10
  • @Nsrei
    O mașină de spălat consumă, în medie 2kw și merge cam 3h. Majoritatea spala o data pe săptămână, sa zicem cam tot cât de des ai încarca masina electrica. România are peste 7 milioane de gospodării. Dacă 1 million ar pune la spălat în aproximativ același timp, ar rezulta un consum instant de 2000MW. Muicăăă... Să îți cadă drobul de sare în cap, nu altceva!
    8 7
  • nimic nou
    inca un aspirator
    8 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru