Megane electric

Luni, 06 Septembrie | Modele noi

Noul Renault Megane 100% electric este aici: 130 CP sau 218 CP și autonomie de până la 470 km

Renault a prezentat noul Megane E-Tech Electric, primul model dintr-o nouă generație de vehicule cu emisii zero. Megane-ul electric oferă o autonomie de până la 470 de kilometri și un motor electric disponibil în două versiuni de putere: 130 CP sau 218 CP.
Joi, 08 Iulie | Masini electrice si hibride

Noul Renault Megane electric va fi prezentat în 6 septembrie

Renault anunță oficial că va participa la Salonul Auto de la Munchen, în luna septembrie, ocazie cu care va prezenta și noul său Megane 100% electric.
Marti, 08 Iunie | Masini electrice si hibride

Detalii despre viitorul Renault Megane electric: motor de 217 CP și autonomie de 450 de kilometri

Renault a publicat imagini noi cu versiunea de pre-producție a viitorului Megane electric. Francezii anunță că noul model va avea un motor electric de 217 cai putere și o autonomie de 450 de kilometri.
Luni, 19 Octombrie 2020 | Tehnologie

Asul din mâneca Renault: noua platformă CMF-EV poate duce autonomia electricelor la peste 600 de kilometri

Viitoarea versiune de serie a showcar-ului Megane eVision va fi prima mașină construită de Renault pe noua platformă CMF-EV, dedicată modelelor cu emisii zero. Platforma promite însă o familie de modele electrice cu autonomii-record.
Vineri, 31 August 2012 | Concepte

Renault Megane electric - un concept creat de Continental

Continental a creat o versiune concept a actualului Megane. Compactul fracnez a devenit astfel un model electric de 96 de cai şi autonomie de 150 de kilometri.

Tag-uri similare

Renault, model electric, Renault Megane, Megane electric, Continental Megane EV, Continental model electric, Renault Megane EV
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru