Noul Shelby Super Snake Speedster: 98 de exemplare construite în onoarea lui Carroll Shelby

de Alexandru Monenciu
Luni, 15.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Shelby American a lansat noul Shelby Super Snake Speedster ca un omagiu adus legendarului Carroll Shelby. Fondatorul companiei ar fi împlinit 98 de ani în 2021.

Carroll Shelby a fost una dintre cele mai mari personalități ale istoriei auto americane.

În 2021, Shelby ar fi împlinit 98 de ani și pentru a marca momentul compania pe care a fondat-o a lansat o versiune Speedster pentru modelul Shelby Super Snake. Producția va fi limitată la doar 98 de exemplare.

Fiind bazat pe Shelby Super Snake, sub capotă regăsim motorul V8 de 5.0 litri care dezvoltă 825 de cai putere. Clienții pot opta fie pentru o transmisie manuală, cu șase trepte, fie pentru una automată.

Lista cu noutăți include, pe lângă capacul specific modelelor speedster, ornamente exclusive pentru praguri și o grafică distinctă. Suspensia Penske și pachetul exterior "widebody" sunt opționale.

Tot cu ocazia aniversării lui Carroll Shelby, cei de la Shelby American au îmbunătățit modelele deja existente în portofoliu: Shelby GT, Shelby GT500SE și Shelby Super Snake.

Spre exemplu, pachetul Signature Edition crește puterea modelului GT500 la 800 de cai putere și include acum o capotă din fibră de carbon, cu prize de aer funcționale, și o suspensie revizuită.

via Shelby American

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru