Noul Suzuki S-Cross Full Hybrid: disponibil inițial pe piața din Marea Britanie

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 26.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Suzuki a dezvăluit noul S-Cross Full Hybrid. Disponibil atât cu tracțiune integrală cât și cu roți motrice față, acest model va fi disponibil, inițial, pe piața din Marea Britanie.

Constructorul japonez de automobile a publicat primele imagini și informații despre versiunea full hybrid a lui S-Cross. Inițial, acest model va fi disponibil pe piața din Marea Britanie.

Noul Suzuki S-Cross Full Hybrid este echipat cu un motor de 1.5 litri, pe benzină, o unitate electrică și o baterie la 140V. Puterea este necunoscută, dar în cazul lui Vitara Full Hybrid, ansamblul dezvoltă 115 CP și 138 Nm.

Cutia automată este standard. Clienții au la dispoziție o configurație cu roți motrice față, dar și una cu tracțiune integrală. SUV-ul oferă două moduri de rulare: Standard și Eco.

Suzuki S-Cross Full Hybrid va fi disponibil în două niveluri de echipare: Motion și Ultra. Echiparea de bază include, printre altele, jante de 17 inch, faruri LED, aer condiționat pe două zone, display central de 7 inch, scaune față încălzite și conectivitate Apple CarPlay și Android Auto.

Paleta de culori include 7 nuanțe, din care 6 sunt metalizate.

via Suzuki

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru