Noul Toyota RAV4 - primele detalii despre motorizările europene ale crossover-ului

de Bogdan Mirică
Miercuri, 05.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a anunţat motorizările de care va beneficia noua generaţie a modelului RAV4 pe piaţa din Europa. Din primele informaţii se pare că vor exista trei motoare.

Dezvăluită în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, cea de-a patra generaţie Toyota RAV4 va fi introdusă publicului european abia în primăvara anului viitor, cu ocazia Salonului de la Geneva. Până atunci, toate imaginile disponibile vizează doar versiunea pentru Statele Unite.

Asta nu îi împiedică pe japonezi să ne pună la dispoziţie câteva informaţii despre gama de motorizări de care se va bucura RAV4 în Europa. Aşa cum intuiam, crossover-ul japonez va oferi o versiune pe benzină de 2.0 litri Valvematic. Unitatea cu patru cilindri va oferi 158 de cai putere şi va putea fi alăturată unei cutii automate CVT şi sistemului de tracţiune integrală.

Urmareste Automarket
RAV4 va beneficia şi de un diesel entry-level, D-4D de concepţie nouă, cu o capacitate de 2.0 litri.
Despre unitate nu se cunosc foarte multe detalii. În Marea Britanie ea va fi văzută ca o versiune economică a modelului şi va fi disponibilă alături de o cutie manuală. Clienţii vor putea opta între sistem 4x4 şi tracţiune faţă.

Cel mai puternic diesel va avea 2.2 litri şi patru cilindri. Motorul D-4D garantează 150 de cai putere şi poate fi asistat fie de o cutie manuală, fie de una automată. La rândul ei, unitatea de 150 de cai va fi disponibilă cu tracţiune faţă sau tracţiune integrală.

via carscoop

Comentarii (2)

  • seamana bine cu santa fe, mai ales fata, ce au ajuns si japonezii astia...
    6 17
  • Toata stima TOYOTA, dar parca e strambata cu fotoshop-ul
    Un designer, ceva nu angajati???
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru