Noutăți din Bavaria: BMW i8 Spyder ar putea avea autonomie de circa 80 de kilometri în regim electric

de Petre Barac, Foto: BMW
Miercuri, 27.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW i8 Spyder ar putea avea autonomie dublă în varianta decapotabilă față de versiunea standard actuală a lui i8. BMW i8 Spyder și BMW i8 facelift sunt așteptate să debuteze anul viitor.

BMW și-a anunțat anul trecut planurile privind viitorul gamei i. Un i8 decapotabil, un i3 îmbunătățit și încă un model electric care va fi lansat în 2020 și care va rula pe pile de hidrogen sunt viitori membri ai gamei.

Un BMW i8 facelift și versiunea cabrio denumită i8 Spyder ar urma să debuteze împreună în 2018. Până atunci, însă, au apărut informații neoficiale potrivit cărora i8 Spyder va avea o capacitate dublă a bateriei, de la 7.1 kWh la 14 kWh. Astfel, autonomia de aproape 40 de kilometri ar urma să crească semnificativ în modul electric.

Presa britanică a dezvăluit că hibridul BMW i8 facelift va beneficia de modificări la nivelul blocurilor optice și al spoilerelor, precum și un nou sistem de infotainment.

Nemții ar urma să vină și cu un motor mai puternic. BMW i8 dezvoltă 362 de cai putere dintr-un propulsor pe benzină de 1.5 litri și un motor electric. Versiunea revizuită a lui i8 va utiliza același sistem de propulsie, dar puterea totală ar urma să crească la 420 CP.

Via Carscoops

Comentarii (2)

  • Porsche 911GT2 a facut 6:47min pe Nordschleife. Record nou.
    2 0
  • Asta in conditiile in care un BMW Z4 GT3 (de curse) a facut 6:38 min

    https://www.youtube.com/watch?v=IvgDdglSOrE
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru