Francezii mai șlefuiesc Perla Coroanei: noutăți pentru DS 4 și versiunea sa hibridă

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 05.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul francez de automobile anunță o serie de noutăți pentru modelul DS 4. Printre acestea se numără nivelul de echipare Opera, dar și o autonomie cu 13% mai mare pentru versiunea plug-in hybrid.

La circa un an de la debutul pe piață, DS 4 primește acum o serie de noutăți.

Înainte de toate, clienții vor putea opta pentru noua echipare de top Opera. Aceasta propune, printre altele, tapițerie din piele Nappa în culoarea Criollo Brown, scaune față încălzite, ventilate și cu funcție de masaj, trapă, pedale din aluminiu, zonă de încărcare prin inducție pentru telefon și suspensia DS Active Scan.

Sistemul DS Drive Assist 2.0 este opțional. Pe scurt, acesta permite schimbarea semi-automată a benzii de rulare, la viteze cuprinse între 70 și 180 km/h.

Pentru nivelurile de echipare Performance Line și Performance Line +, DS a pregătit embleme negre. De asemenea, o nouă specificație Bastille înlocuiește vechile Bastille și Bastille +.

Probabil cea mai notabilă îmbunătățire are de-a face cu versiunea DS 4 E-Tense 225, adică plug-in hybrid. Mulțumită unui nou software, autonomia în modul electric a crescut cu 13% până la 62 de kilometri (ciclu mixt WLTP).

Clienții au în continuare la dispoziție versiunea pe benzină PureTech 130 și cea diesel BlueHDi 130.

via DS Automobiles

Comentarii (3)

  • Andrei
    Superbă mașină!
    13 3
  • Da, o masina frumușică, dar din păcate nu cred ca vor face mare scofala la vânzări. Exista preconcepții pe piața si se schimba foooarte greu, după cu am mai spus nici numele nu ajuta… câți știu ce este un DS, sau cum este perceput ca si nume? Mi se pare si greu de ținut minte. Cred ca altfel suna Lexus, Infinity, Lincoln, Genesis etc (am omis intenționat germenele).
    5 1
  • Genesis s-a înființat în 2015, nu vad de ce ar fi perceput mai bine decât DS.

    De acord ca DS e un un nume fericit ales. A fost, la vremea lui. Astăzi era mai bine dacă se numea Deesse. De altfel nu mulți știu ce înseamnă BMW, mai ales în afara Europei. Foarte putini știu ce e DS.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru