Noutăți pentru Lexus LC 500: display multimedia mai mare și culori exterioare noi

de Alexandru Monenciu
Joi, 18.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul nipon de automobile anunță o serie de noutăți pentru modelul LC 500 și, implicit, LC 500 Convertible.

După ce au primit plângeri cu privire la display-ul central al sistemului multimedia, japonezii de la Lexus au hotărât să îl îmbunătățească. Acum are o diagonală de 12.3 inch, comparativ cu vechiul ecran de 10.3 inch.

Sistemul multimedia oferă, în standard, funcția Panoramic View Monitor (cameră cu vedere la 360 de grade), pot fi conectate două dispozitive prin Bluetooth, iar serviciile Apple CarPlay și Android Auto sunt wireless.

Cei care comandă un Lexus LC 500 au la dispoziție două culori noi pentru caroserie: Albastru Ultrasonic Mica 2.0 și Copper Crest. În plus, Dark Rose este o nuanță nouă pentru tapițerie. Nu lipsește un set de jante cu diametrul de 21 de inch, cu finisaj negru și accente metalice.

Dacă versiunea LC 500 vine echipată cu un motor V8 de 5.0 litri, aspirat natural, LC 500h ascunde sub capotă un propulsor V6, de 3.5 litri, care lucrează alături de două unități electrice.

Varianta îmbunătățită a lui Lexus LC 500 va putea fi comandată începând cu luna iunie.

via Lexus

Comentarii (4)

  • Ati mintit poporul cu tlevizor
    S-a tampit lumea. Intr-o lume de masini care de care mai hidoase si toate cu televizoare in bord cocotate cat mai spre cer posibil, sa vezi televizor, nu parbriz, una dintre putinele masini frumoase, ba chiar una dintre cele mai frumoase care exista azi, in loc sa scoata mizeria aia de ecran si sa lase un bord frumos si curat, au marit mizeria, ca lumea vrea televizor. Sa se uite la televizor cand conduce, nu la drum, la pasari, la copaci. La televizor. Cat mai mare, posibil.
    6 3
  • Banditos
    masina de vis...
    8 0
  • Intr adevar o masina foarte frumoasa dar ma intreb oare cate vand japonezii pe an. Voi ati vazut vreuna pe drum?
    3 3
  • Banditos
    Da, una la Roman si mai este una la Iasi. Cred ca nici nu isi pun problema numarului de unitati vandute. E un supercar pentru imagine. Nascut din orgoliul unui sef de la Toyota.

    @Ati mintit....nu dimensiunea ecranului e problema ci, parca, "graba" cu care l-au plantat in bord. Cred ca Merc/Porsche au cele mai ok borduri ce integreaza aproape perfect ecranele.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru