O nouă imagine cu viitorul Lexus GX. Geamăn cu Toyota Land Cruiser

de Alexandru Monenciu
Vineri, 26.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul japonez de automobile a publicat o nouă imagine teaser cu viitoarea generație a SUV-ului GX. Aceasta va debuta în 9 iunie.

În urmă cu o săptămână, japonezii de la Lexus au publicat două imagini teaser cu viitoarea generație a SUV-ului GX. Debutul este programat pentru data de 9 iunie.

Acum, pentru a mai îndulci așteptarea, Lexus plusează cu o nouă imagine care trădează mai mult din partea laterale și din spatele viitorului SUV.

Lexus GX va împărți platforma cu Toyota Land Cruiser, inclusiv motorizările. Deși nu a fost confirmat oficial, s-ar putea ca GX să primească o familie de motoare electrificate, pentru un plus de eficiență.

Din punct de vedere estetic, cele două modele vor semăna, dar nu în totalitate. Spre exemplu, se poate observa că Lexus GX vine cu o bandă LED care unește stopurile, profilul propune linii mai drepte, mai ales în zona aripilor spate.

Tot la începutul lunii iunie, Lexus va prezenta modelul LBX. Acesta va fi disponibil în Europa.

via Lexus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru