O nouă reţea de benzinării în România: Rottco deschide 30 de unităţi prin unirea distribuitorilor independenţi

de Daniel Popescu
Marti, 29.11.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Reţeaua de benzinării Rottco va fi inaugurată în această săptămână cu 30 de unităţi. Proiectul prevede unirea distribuitorilor independenţi de carburanţi într-o singură reţea.

În România există în prezent circa 2.000 de benzinării, dintre care 600 sunt staţii private, neafiliate niciun brand cunoscut. Compania Rottco îşi propune să unească o bună parte dintre aceşti distribuitori într-o singură reţea, pentru a putea concura mai bine cu companiile cunoscute de pe această piaţă.

Lanţul de benzinării Rottco va fi inaugurat în această săptămână cu 30 de unităţi, iar alte 30 de unităţi vor fi deschise în luna decembrie sau cel târziu în ianuarie 2017.

Urmareste Automarket
"Rottco a început instalarea primelor 30 de pompe de distribuţie de carburanţi şi a echipamentelor de interconectare şi de plată adiacente în cadrul proiectului Rottco Synergy.
Instatalarea se va termina săptămâna aceasta, iar alte 30 de staţii urmează să fie echipate cu sistemele de interconectare şi plată până la finalul acestui an sau în prima lună a anului viitor“
, anunţă compania.

Pentru moment, compania nu a dezvăluit unde sunt amplasate cele 30 de benzinării care vor fi deschise sub brandul Rottco în această săptămână. Rottco a anunţat deja lansarea unui sistem de carduri dedicat flotelor, în încercarea de a atrage cât mai mulţi clienţi din rândul firmelor private.

Via Adevărul Financiar

Comentarii (4)

  • Alta afacere realizata de un "baiat destept" din sistem care va rezista cat parcursul unei stele cazatoare.
    7 0
  • hazard
    si mai exact de unde ia combustibilul, de la ce rafinarie??? Exact ce ne intereseaza nu se spune... Deci clar de slaba calitate.
    4 2
  • shell cand revine?!
    4 0
  • Eu imi doresc sa ajunga si pe zona de sud cei de la SOCAR ....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru