OFICIAL: Chinezii de la Chery si Great Wall participa la Dakar 2010!

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 06.11.2009
Zvonul conform caruia chinezii de la Chery si Great Wall isi vor face propriile echipe pentru Raliul Dakar s-a adeverit, acestia fiind gata de startul din ianuarie 2010 al competitiei.

Dupa ce incearca marea cu degetul dezvoltand game de lux pe care le denumesc diferit fata de linia normala de modele, in stilul Toyota-Lexus, Honda-Acura si Nissan-Infiniti, constructorii chinezi sunt gata sa faca un pas mare inspre recunoasterea mondiala prin participarea la editia 2010 a Raliului Dakar.

Primii constructori chinezi care si-au anuntat intrarea in lista de concurenti ai celui mai dur rally-raid din lume sunt Chery si Great Wall, care isi vor organiza echipe proprii cu modele special dedicate acestei provocari. Daca marca Chery va duce la startul Raliului Dakar, care va avea loc si in acest an in Chile si Argentina, o versiune modificata a SUV-ului Rely X5, Great Wall se va prezenta in America de Sud cu o varianta rally raid a lui Hover CUV, prezent si pe piata din Romania.

Conform primelor informatii disponibile, versiunile dedicate Raliului Dakar pregatite de chinezi vor fi capabile sa urce pante cu inclinatii de pana la 60% si sa treaca prin vaduri cu apa cu adancimea maxima de 60 de centimetri.

via | gasgoo

Comentarii (3)

  • Opinie
    Chinezii isi iau inima in dinti si ... acum sa-i vedem! Daca ne indoiam de calitatea si fiabilitatea masinilor cu ”ochi oblici” acum vom avea parte de primele rezultate cuantificabile.
    7 0
  • patrick
    crom tata...
    varianta de rally are crom la rama geamului fata. Aia de serie are cauciuc...!!!
    4 2
  • hi, hi
    am trait sa o vad si pe asta. ramane acum sa vedem daca termina prologul, macar.

    :)
    :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru