Chery

Sambata, 29 Septembrie 2018 | Industrie

Chinezii de la Chery fac pasul decisiv spre Europa: centru de cercetare și dezvoltare în Germania

Chery Auto are planuri mari pentru Europa. Chinezii lansează peste 3 ani un SUV compact disponibil în trei versiuni - hibrid, hibrid plug-in și electric - care va fi dezvoltat și desenat la un nou centru de dezvoltare deschis lângă Frankfurt.
Luni, 24 Septembrie 2018 | General

Chinezii de la Chery au deschis un centru de design și dezvoltare în apropiere de Frankfurt: în 2020, constructorul asiatic lansează un SUV electric dedicat europenilor

Producătorul Chery a deschis un centru de design și dezvoltare în apropiere de Frankfurt. Chinezii vor să înțeleagă publicul din Europa și să nu repete greșelile făcute atunci când au lansat Qoros. Noul brand prezentat anul trecut în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt se numește Exeed, iar primul model de serie vine în 2020.
Vineri, 31 August 2018 | Modele noi

Chinezii de la Chery pregătesc un nou model pentru Europa: un SUV electric va fi lansat după 2020

Chinezii de la Chery s-au relansat în Europa cu SUV-ul plug-in hybrid Exeed TX și vor să-și continue expansiunea pe Bâtrânul Continent. Asiaticii pregătesc încă un SUV electric pentru Europa, însă lansarea va fi făcută cel mai devreme după 2020.
Vineri, 06 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Chinezii de la Chery atacă piața europeană: “Vrem să aducem mașini electrice sau hibride în Europa până în 2020”

Producătorul auto chinez Chery vrea să aducă pe piața europeană o serie de modele electrice sau hibride undeva în intervalul 2019-2020.
Miercuri, 13 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Chinezii de la Chery revin în Europa cu un nou brand: Exeed TX este un SUV plug-in hybrid

Chery s-a relansat în Europa cu noul SUV plug-in hybrid Exeed TX care beneficiază de un motor pe benzină de 1.5 litri de 150 de cai putere și unul electric de 115 cai putere.
Joi, 07 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Primele detalii despre SUV-ul care va relansa marca Chery în Europa: 3 versiuni de propulsii electrificate și ecran de 10 inch

Chery va lansa în septembrie un SUV disponibil inclusiv in versiune electrică. Acesta va ajunge la 100 km/h în 6 secunde și va beneficia de un sistem de infotainment de 10 inch.
Luni, 28 August 2017 | FRANKFURT 2017

Un SUV compact va da startul relansării chinezilor de la Chery în Europa: toate modele vor fi electrice sau hibride

Constructorul chinez Chery a publicat o schiță a unui SUV compact care va marca relansarea mărcii în Europa cu ocazia Salonului Auto de la Franfurt din luna septembrie.
Miercuri, 16 August 2017 | Industrie

Chinezii de la Chery mai bagă o fisă în Europa: după eșecul Qoros, lansează un nou brand dedicat europenilor

Chery lansa cu fast în 2011 brandul Qoros, cu care încerca să agațe clienții europeni. Deși au reușit chiar și 5 stele la EuroNCAP, modelele noii mărci nu au convins în vânzări. Iar Chery mută din nou: lansează un nou brand la Frankfurt. Acesta va vinde hibrizi, hibrizi plug-in și electrice.
Marti, 26 Februarie 2013 | Industrie

Chery are un nou designer şef venit de la Porsche

Chinezii de la Chery au un nou designer şef, în persoana lui Hakan Saracoglu. Designerul de 47 de ani a lucrat în echipele de design de la Ford of Europe şi de la Porsche, unde şi-a adus contribuţia la proiectele Focus, Mondeo, Boxster, Cayman şi 918 Spyder.
Vineri, 15 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Qoros, marca din China deţinută de Chery, aduce toată gama la Geneva

Qoros va aduce la Salonul Auto de la Geneva trei modele : Qoros 3 Sedan, Qoros 3 Estate şi un crossover hibrid. Dintre acestea, doar berlina este un model de serie.
Joi, 20 Decembrie 2012 | GENEVA 2013

Chinezii de la Qoros vor lansa în Europa un SUV compact cu 5 stele EuroNCAP

Constructorul chinez Qoros, divizia premium a celor de la Chery, va lansa în Europa un SUV compact capabil să obţină 5 stele EuroNCAP.
Miercuri, 07 Noiembrie 2012 | Industrie

Qoros, un brand premium al mărcii Chery, va debuta în Europa în 2013

Chinezii de la Chery vor să lanseze o nouă marcă pe piaţa din Europa. Vorbim despre Qoros, care va lansa o berlină compactă la Salonul Auto de la Geneva din 2013.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 23 Martie 2012 | Industrie

Jaguar şi Land Rover dau mâna cu Chery pentru a cuceri piaţa chineză

Jagur-Land Rover şi Chery au anunţat încheierea unui parteneriat care vizează comercializarea modelelor britanice pe piaţa din China.
Marti, 29 Noiembrie 2011 | Industrie

Chery a lansat o nouă marcă, destinată pieţei din Europa

Chery a semnat un parteneriat cu Israel Corporation în baza căruia a lansat o nouă marcă: Qoros. Aceasta va lansa în 2013 un sedan compact pe piaţa din Europa.
Miercuri, 12 Octombrie 2011 | Industrie

Dacia mai are patru ani să se pregătească: Chery vine în UE în 2015

Oficialii Chery au anunţat că vor intra pe piaţa din Europa în 2015. Până atunci, producătorii interni mai au patru ani să pregătească o strategie eficace şi produse competitive.
Joi, 22 Septembrie 2011 | Industrie

Chery se relansează în Europa sub un nou brand: Qoros

Chinezii de la Chery vor lansa brandul Qoros în Europa. Sub acesta vor apărea trei modele special destinate acestui continent. Desenate de un fost designer Mini, acestea vor fi produse în Austria.
Luni, 16 August 2010 | General

Constructorii chinezi ar putea lipsi de la Salonul Auto de la Paris

Deşi caută cu perseverenţă o pătrundere în forţă pe piaţa din Europa, constructorii chinezi ar putea să boicoteze Salonul Auto de la Paris, din această toamnă.
Miercuri, 21 Iulie 2010 | Intern

Primele modele ale chinezilor de la Chery vin în România

Primele modele Chery care vor rula în România vor fi testate pentru câteva luni de compania de închirieri auto Sixt. Această mişcare prefaţează şlansarea oficială a mărcii din China în ţara noastră.
Miercuri, 26 Mai 2010 | Modele noi

Pininfarina va desena 30% din maşinile create în China

Pininfarina a semnat contracte cu producătorii chinezi de automobile ce îi vor permite să deseneze 30% din modelele noi care vor debuta pe piaţa din China în următoarea perioadă.
Marti, 09 Februarie 2010 | Industrie

Chery va lansa 17 modele noi in 2010

Anul 2010 va fi cel mai intens an de la fondarea producatorului chinez Chery, deoarece acestia vor sa lanseze 17 modele in urmatoarele 10 luni.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Fiat, Honda, Hyundai, Volvo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru