Chery

Marti, 16 Aprilie | Industrie

Jaguar Land Rover ar putea utiliza platforma de mașini electrice a chinezilor de la Chery

Potrivit celor mai recente informații, Jaguar Land Rover ar putea utiliza platforma de mașini cu zero emisii a chinezilor de la Chery. Informația nu a fost confirmată de vreun oficial al mărcii asiatice.
Joi, 11 Aprilie | Industrie

Chinezii de la Chery vor construi mașini la fosta fabrică Nissan din Spania

Compania chineză Chery este aproape de o înțelegere cu guvernul Spaniei pentru a construi mașini în această țară. Mașinile mărcii asiatice vor fi produse la fosta uzină Nissan din Spania.
Vineri, 05 Ianuarie | Intern

Chinezii de la Chery vor uzine în Europa și Marea Britanie. Operaționale până în 2030

Potrivit celor mai recente informații, producătorul chinez de automobile Chery intenționează să deschidă uzine în Europa și Marea Britanie. Acestea ar putea fi operaționale până la finalul acestui deceniu.
Marti, 03 Octombrie 2023 | Industrie

Chinezii continuă ofensiva în Europa: trei mărci noi, lansate până în 2025

Compania chineză Chery Automobile și-a anunțat planuri noi de extindere pe piața din Europa. Până la finalul lui 2025, această companie va lansa 3 mărci noi pe piață, care se vor concentra pe SUV-uri.
Luni, 07 August 2023 | Modele noi

Prima imagine cu o nouă electrică din China: Luxeed este un rival pentru Tesla Model 3

Chinezii au publicat prima imagine oficială cu Luxeed, un nou model electric care să rivalizeze cu Tesla Model 3. Noul model a fost creat de către compania chineză Chery împreună cu Huawei.
Sambata, 29 Septembrie 2018 | Industrie

Chinezii de la Chery fac pasul decisiv spre Europa: centru de cercetare și dezvoltare în Germania

Chery Auto are planuri mari pentru Europa. Chinezii lansează peste 3 ani un SUV compact disponibil în trei versiuni - hibrid, hibrid plug-in și electric - care va fi dezvoltat și desenat la un nou centru de dezvoltare deschis lângă Frankfurt.
Luni, 24 Septembrie 2018 | General

Chinezii de la Chery au deschis un centru de design și dezvoltare în apropiere de Frankfurt: în 2020, constructorul asiatic lansează un SUV electric dedicat europenilor

Producătorul Chery a deschis un centru de design și dezvoltare în apropiere de Frankfurt. Chinezii vor să înțeleagă publicul din Europa și să nu repete greșelile făcute atunci când au lansat Qoros. Noul brand prezentat anul trecut în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt se numește Exeed, iar primul model de serie vine în 2020.
Vineri, 31 August 2018 | Modele noi

Chinezii de la Chery pregătesc un nou model pentru Europa: un SUV electric va fi lansat după 2020

Chinezii de la Chery s-au relansat în Europa cu SUV-ul plug-in hybrid Exeed TX și vor să-și continue expansiunea pe Bâtrânul Continent. Asiaticii pregătesc încă un SUV electric pentru Europa, însă lansarea va fi făcută cel mai devreme după 2020.
Vineri, 06 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Chinezii de la Chery atacă piața europeană: “Vrem să aducem mașini electrice sau hibride în Europa până în 2020”

Producătorul auto chinez Chery vrea să aducă pe piața europeană o serie de modele electrice sau hibride undeva în intervalul 2019-2020.
Miercuri, 13 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Chinezii de la Chery revin în Europa cu un nou brand: Exeed TX este un SUV plug-in hybrid

Chery s-a relansat în Europa cu noul SUV plug-in hybrid Exeed TX care beneficiază de un motor pe benzină de 1.5 litri de 150 de cai putere și unul electric de 115 cai putere.
Joi, 07 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Primele detalii despre SUV-ul care va relansa marca Chery în Europa: 3 versiuni de propulsii electrificate și ecran de 10 inch

Chery va lansa în septembrie un SUV disponibil inclusiv in versiune electrică. Acesta va ajunge la 100 km/h în 6 secunde și va beneficia de un sistem de infotainment de 10 inch.
Luni, 28 August 2017 | FRANKFURT 2017

Un SUV compact va da startul relansării chinezilor de la Chery în Europa: toate modele vor fi electrice sau hibride

Constructorul chinez Chery a publicat o schiță a unui SUV compact care va marca relansarea mărcii în Europa cu ocazia Salonului Auto de la Franfurt din luna septembrie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 16 August 2017 | Industrie

Chinezii de la Chery mai bagă o fisă în Europa: după eșecul Qoros, lansează un nou brand dedicat europenilor

Chery lansa cu fast în 2011 brandul Qoros, cu care încerca să agațe clienții europeni. Deși au reușit chiar și 5 stele la EuroNCAP, modelele noii mărci nu au convins în vânzări. Iar Chery mută din nou: lansează un nou brand la Frankfurt. Acesta va vinde hibrizi, hibrizi plug-in și electrice.
Marti, 26 Februarie 2013 | Industrie

Chery are un nou designer şef venit de la Porsche

Chinezii de la Chery au un nou designer şef, în persoana lui Hakan Saracoglu. Designerul de 47 de ani a lucrat în echipele de design de la Ford of Europe şi de la Porsche, unde şi-a adus contribuţia la proiectele Focus, Mondeo, Boxster, Cayman şi 918 Spyder.
Vineri, 15 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Qoros, marca din China deţinută de Chery, aduce toată gama la Geneva

Qoros va aduce la Salonul Auto de la Geneva trei modele : Qoros 3 Sedan, Qoros 3 Estate şi un crossover hibrid. Dintre acestea, doar berlina este un model de serie.
Joi, 20 Decembrie 2012 | GENEVA 2013

Chinezii de la Qoros vor lansa în Europa un SUV compact cu 5 stele EuroNCAP

Constructorul chinez Qoros, divizia premium a celor de la Chery, va lansa în Europa un SUV compact capabil să obţină 5 stele EuroNCAP.
Miercuri, 07 Noiembrie 2012 | Industrie

Qoros, un brand premium al mărcii Chery, va debuta în Europa în 2013

Chinezii de la Chery vor să lanseze o nouă marcă pe piaţa din Europa. Vorbim despre Qoros, care va lansa o berlină compactă la Salonul Auto de la Geneva din 2013.
Vineri, 23 Martie 2012 | Industrie

Jaguar şi Land Rover dau mâna cu Chery pentru a cuceri piaţa chineză

Jagur-Land Rover şi Chery au anunţat încheierea unui parteneriat care vizează comercializarea modelelor britanice pe piaţa din China.
Marti, 29 Noiembrie 2011 | Industrie

Chery a lansat o nouă marcă, destinată pieţei din Europa

Chery a semnat un parteneriat cu Israel Corporation în baza căruia a lansat o nouă marcă: Qoros. Aceasta va lansa în 2013 un sedan compact pe piaţa din Europa.
Miercuri, 12 Octombrie 2011 | Industrie

Dacia mai are patru ani să se pregătească: Chery vine în UE în 2015

Oficialii Chery au anunţat că vor intra pe piaţa din Europa în 2015. Până atunci, producătorii interni mai au patru ani să pregătească o strategie eficace şi produse competitive.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Hyundai, Fiat, Honda, Volvo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru