Chinezii de la Chery lanseaza un brand de lux: Xuan Yuan

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 06.11.2009
Producatorul chinez de automobile Chery a anuntat ca va lansa un brand de lux botezat Xuan Yuan. Modelele acestuia vor fi orientate catre persoane publice si sefi de state.

Constructorul chinez Chery isi continua planurile de expansiune pe piata asiatica, intentionand sa dea nastere in viitorul apropiat unui nou brand, care ar urma sa se alature celorlalte marci din portofoliu: Karry, Riich si Reely. Noua sa divizie va fi dedicata modelelor de lux si va fi botezata Xuan Yuan, dupa numele unui cunoscut inventator auto.

Jin Yibo, purtatorul de cuvant Chery, a declarat ca noul brand va fi unul cu pretentii de lux. "Numele si logo-ul au fost deja inregistrate, inginerii nostri lucrand deja la asamblarea liniei de modele."

Primul model care se va naste sub noul brand de lux se va numi Chery F11, si va fi un sedan destinat sefilor de state si persoanelor publice. Propulsia va fi asigurata de propriile motoare V6 si V8 de 3.0 litri si 4.2 litri.

Constructorul chinez nu a anuntat data lansarii brandului Xuan Yuan, insa acesta ar putea debuta pe piata asiatica imediat dupa ce alte doua marci Chery vor scoate la vanzare primele modele: Riich si Reely.

via | gasgoo

Comentarii (16)

  • :)))))))))
    CA DE FIECARE DATA CHINEZII NE INCANTA CU FABULOASELE COPII....NU STAU SA MA GANDESC ACUM DAR SEAMANA IZBITOR CU MULTE MODELE...INSIGNIA???
    11 8
  • hahahahahhahaahhahahahaa! Stati ca nu ma pot oprii din ras!!! Va spun la ce ma gandeam ca sa radeti si voi.....in timp ce merg astia sefii de state sa le pice usile pe drum , sa mai ramana doar cu volanul in mana!!! hahahahahahahaha!
    Hai sa fim seriosi , cum draq sa le cumparam masinile astea??
    10 11
  • Aditza
    jurnal de bord..anul 2030
    Acum toti rad. Si eu rad. La fel se radea si de masinile japoneze acum 30-40 de ani. China are ce mai rapida crestere economica in momentul se fata. Cu 10 ani in urma mergeau cu risca, acum au achizitionat Volvo. (de alte firme si concerne la nivel mondial nu mai vorbim).
    Eu cred ca toti astia care radem, radem, dar nu e rasul nostru. Undeva acolo fierbe intrebarea, daca se mentine ritmul asta de dezvoltare, peste 20 de ani cum va arata industria auto chinezeasca?
    Poate ca mentalitatea nostra fata de chinezi va ramane, poate, dar urmasii sigur se vor intreba: ce sa-mi iau, Golf XVII sau Chery, ca parca nu ar fi asa mare diferenta???
    20 4
  • @ADITZA
    Asa este aditza! Nu prea e de ras...O sa ajungi sa zici:imi iau Mercedes din Germania cu 20.000 Euro sau Chinezesc cu 8000Euro>>>hahahahaha
    8 3
  • Da Aditza ... Acum le vor vinde sefilor de state din Angola si Etiopia si incet incet vor veni catre noi. Curand vor reusi sa scoata masini cu adevarat fiabile. Si daca nu vor reusi sa invadeze pe deplin piata europeana, nu ar fi de mirare ca in stafurile marilor producatori europeni sa vedem personaje cu ochii trasi catre tample.
    1 1
  • acord
    E o copie nereusita a lui Honda Accord!
    3 4
  • Andrei.P
    Combinatie intre lancia thesis si alfa 166 facelift. http://www.italiaspeed.com/new_models/new_models_2003/alfa_166_facelift/166_001.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/69/Lancia_Thesis_Kappa_20071211.jpg
    0 1
  • .......
    nasoala frate
    2 1
  • Opinie
    Nici eu nu stiam cu ce seamana dar parca slv83 are putina dreptate. Ceea ce putin stiu unii e ca in lume exista si multe produse chinezesti de foarte buna calitate care sunt produse sub branduri cunoscute. Chinezilor nu le mai ramane decat sa lanseze branduri proprii care sa cucereasca pietele. Aceasta e marea provocare pe care o au in fata, dar la cati bani au o sa plateasca companii care sa le brand-uiasca produsele.
    3 0
  • corcitura
    Mie mi se pare a fi corcitura intre rolls royce (linia spatelui masinii), in fata au vrut sa faca un SKlasse dar cu faruri ceva mai misto de honda accord (sincer, mi-ar face placere sa vad farurile alea pe un accord), si bineinteles un "bot" de audi. Mie mi se pare a fi un puzzle (prost). De calitate ma indoiesc. Inca nu am vazut un lucru chinezesc care sa fie de calitate superioara produselor europene sau nord-americane (si ma refer la orice domeniu de productie).
    Voi astia , expertii lu' peste in economie si in dezvoltarea pietelor financiare, nu uitati ca chinezii au prosperat in economie pentru ca au avut europenii si americanii bani si au cumparat de la ei, la preturi uriase pentru ei. Cum au cazut SUA si apoi UE, chinezii nu au mai avut crestere ci dimpotriva, au avut scaderi. Insa au avut avantajul unui regim fiscal imposibil de aplicat intr-o democratie si o piata economica libera si au injectat bani in piata locala si au produs pe stoc... acum sa vedem ce vor face cand vor trebui sa-si vanda stocurile. Si nici europenii nu stau degeaba. Cu atat mai putin arabii si americanii
    0 1
  • din franta
    produs de calitate
    dumbravaandrei , ai impresia ca nu exista produs de calitate facut in china, atunci iti fac acuma o lista mica lol, adidas , puma, reebok, levis, lee cooper, hennes & mauritz, ikea, din pacat de mult ani european si american nu prea mai produce nimik decat produs de lux adevarat cum ar fi hermes, louis vuitton , chrisitan dior, sau produs de inalte technologie, in rest tot e facut in china. atunci stai linistit ca chinese au technologia sa fac si el produs de calitate, si din causa asta au inceput sa creaze propria lor marcile. dupa vorbim numai de marketing si de nume, sigur ca mai greu cumpar 100 euro un blugi yubi yuki sau ceva de gen decat un blugi lee cooper, totusi nu uitam ca 30 de ani inainte nimeni nu era in stare sa pronunt toyota si azi plus minus toate lumea as dori sa ai un toyota in garaj. asa mere lumea.

    ma scuzati pentru gresale mele , nu sunt roman :D
    3 2
  • adi-iasi
    masina asta
    Oricum e mai buna decat o dacia "Golan", 2 vom fi atat de saraci incat ne vom uita catre masini ieftin...
    0 3
  • Bravo din Franta
    Oare masinile japoneze de acum 15-20 de ani nu erau considerate tot copii nereusite ale "monstrilor sacrii" europeni?!!! Se gandea cineva ca Jaguar si Land Rover vor fi detinute de o natiune "inapoiata" ca indienii ? Stiu europenii habarnisti care isi dau cu parerea pe forum, ca unul dintre membrii marcanti ai conducerii FIAT este indian ? Si dupa cum bine ne informa onoratul Automarket, masini de mare traditie americane vor purta in viitor sigle italiene ?!!! Ca niste rusi inapoiati se lupta pentru Opel ? Ca niste galbejiti vor sa cumpere VOLVO? Treziti-va fratilor! In ziua de azi totul e pe bani. ... Si chinezii , fie pentru ca mananca putin, fie pentru ca stiu sa faca afacer,i chiar au resurse enorme!
    3 1
  • H.Marius
    Mihai tot respectul pentru comment .Toata lumea isi da cu parerea...ba japonezele sunt proaste , ba italienele nu sunt fiabile , chiar daca testele facute de specialisti care au studiat ani de zile in domeniu demonstreaza contrariul .Achizitionati voi golfuri si etc ca doar na ...si vecinul are , in timp ce micutul Fiat are super incasari , cumpara actiuni la braduri mari si revine la ce a fost odata .
    Daca toata lumea poate de ce chinezii care au mana de lucru ieftina si investitori uriasi nu ar putea ?

    P.S: Nu detine Fiat ci o masina britanica ( asta pentru cei curiosi :) )
    1 0
  • @ H. Marius
    Multumesc pentru aprecieri! Culmea e ca desi admir foarte multe masini non-germane (Defender is my dream -:)), in prezent conduc un TDI. Insa asa cum cred in dreptul fiecaruia de a-si achizitiona orice masina doreste fara a suporta comentariile "binevoitoare" ale celor din jur, cred si in dreptul fiecarei natiuni de a se dezvolta din punct de vedere industrial. Pana la urma cea care decide este piata!
    0 0
  • pentru ăia care confundă koreea/japonia/taiwan cu china
    În primul rând am zis chinezării, nu japonezării, sau alte lucruri de acest gen. M-am referit sric la china. Din experiența mea de consumator, produsele chinezesești s-au dovedit a fi extraordinar de proaste. Singurul lucru care te atrage la ele este prețul. Atât și nimic mai mult... Japonia și Koreea au altă poveste în ceea ce privește procesul tehnologic. Dacă pui la chinezării ce fac japonezii, probabil că ești paralel cu domeniul de producție ;). Ce este sus este o chinezărie, nu e prima mașină pe care o fură...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru