OFICIAL: Lexus LF-LC va fi produs în versiune de serie

de Bogdan Mirică
Vineri, 29.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Brian Smith, vice-preşedintele departamentului de marketing Lexus, a confirmat intenţia japonezilor de a produce în serie conceptul LF-LC. Va rezulta un coupe cu patru locuri şi veleităţi sportive.

După experienţa fericită cu supercarul LFA, al cărui ultim exemplar european a fost livrat săptămâna aceasta, Lexus priveşte cu încredere viitorul sportiv al gamei sale. Japonezii îşi doresc un nou model cu veleităţi sportive şi nu vor întârzia să-l lanseze.

După cum o mare parte a publicului intuia, viitorul model pe firmamentul sportiv al diviziei de lux Toyota va fi coupe-ul LF-LC, expus pentru prima dată în 2011, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit. De atunci şi până în prezent, LF-LC a colectat doar impresii pozitive în cadrul mai multor saloane auto de la nivel mondial. Informaţia vine chiar de la Brian Smith, vice-preşedintele diviziei de marketing Lexus, care a confirmat oficial decizia de a oferi LF-LC în versiune de serie.

Coupe-ul cu patru locuri a impresionat prin designul sportiv, liniile ascuţite, acoperişul panoramic şi interiorul futurist. Nu în ultimul rând, a impresionat şi configuraţia propulsorului cu amplasare frontală, parte a sistemului Advanced Lexus Hybrid Drive.

Urmareste Automarket
Deşi nu există prea multe informaţii despre modelul sportiv, este clar că LF-LC va fi produs într-un număr redus de exemplare şi va avea un preţ ceva mai piperat decât restul gamei.
Poziţionarea sa superioară îi va permite să activeze ca un etalon în interiorul gamei şi chiar ca un promotor al unui nou sistem hibrid.

După ce a confirmat lansarea lui LF-LC, Smith a ţinut să precizeze că Lexus are multe locuri de acoperit în gama sa, anticipând lansarea unor crossovere şi SUV-uri, modele din ce în ce mai populare la nivel mondial.

via Wardsauto

Comentarii (7)

  • @Mafia
    nu te supara,dar cand vi si spui de ferrari si porsche ca sunt pocnitori,cum ai scris in celalalt articol sters,ce mai e de zis?! marcile japoneze merita fani mai buni,no offense

    ontopic:masina e foarte frumoasa,si daca va arata lafel si in varianta de serie va avea un succes mare.pacat ca nu vom vedea si pe strazile din romania asa ceva...
    16 4
  • dac vei cauta pe autovit vei gasi un lfa nici mie nu mi-a venit sa cred...costa 3750000e...paarca in Voluntari.asa ca...
    4 3
  • antiqua
    curios,cand e vorba de o masina serioasa nu se inghiesuie prea multi...la comentarii.
    6 11
  • Si pretul e foarte serios... de nerealist.
    9 5
  • gabi_o
    @je_: esti cam darnic cu zerourile alea!
    7 3
  • inexorabil
    Chiar ca este deosebita! Ce nu inteleg unii: nu se va deprecia si nu se va demoda nici in 30 de ani! Materialele de calitate extra si primatul fiabilitatii costa usturator, oameni buni, deci n-o sa va luati un R8 de ghetou. Cu acest model nu puteti aborda gasculitele de la coltul strazii, care confunda sigla Lexus cu vreo marca de ciorapi.
    8 9
  • @inexorabil
    Grilajul frontal parca e un pres de intrare in locuinta pe care sa-ti stergi talpa pantofilor.Masina e o hardughie gen caruta pe patru roti,mai au mult din toate pdv pana sa se apropie de triada.
    8 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru