OFICIAL: Viitorul Renault Kadjar își schimbă numele în Renault Austral

de Alexandru Monenciu
Luni, 06.12.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul francez de automobile a dezvăluit numele viitorului său SUV compact: Austral. Acesta va înlocui modelul Kadjar și va fi dezvăluit în primăvara anului viitor.

Renault vrea să recâștige segmentul C. Ofensiva a început cu Arkana și va continua cu electricul Megane E-Tech, dar și cu un SUV compact. Acum, constructorul din Hexagon a dezvăluit numele acestuia din urmă: Austral.

Potrivit francezilor, Austral provine din latinescul "australis" și este "un cuvânt care rezonează în multe limbi europene."

Renault Austral va fi un SUV compact, cu o lungime de 4.51 metri, care va putea găzdui până la 5 pasageri. Așa cum spuneam, Austral va înlocui SUV-ul Kadjar în portofoliul producătorului din Hexagon.

Austral va fi prezentat publicului larg în primăvara lui 2022. 

via Renault

Comentarii (6)

  • Au pierdut busola
    Dupa Reno Austral, urmeaza Reno Meridional (Megane) Reno Oriental (Latitude) etc.....
    7 1
  • LUCCI LUCIANO
    Fără dci ?! ....nu cred....
    4 0
  • Edikkk
    Vorbe, vrăjeala
    2 9
  • Daca mai puneau un "ia" la sfarsitul numelui le iesea cea mai mare puscarie la momentul actual unde drepturile omului s-au evapora total!
    9 3
  • Seriff
    Stai linistit ca nici Europa nu e departe, acum vine Omnicrom sau cum se cheama mizeria aia si iar hop in case, oricum suntem in scenariul verde si restrictiile tot nu dispar, bine a revenit comunismul.
    6 2
  • la ce te referi mai exact?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru