Austral

Sambata, 29 Aprilie 2023 | Aventour la feminin 2023

Mașinile din Aventour 2023: Renault Austral, urmașul lui Kadjar, oferă tehnologie avansată

A doua reprezentantă a Franței și a patra mașină care ne însoțește în Aventour 2023 este nimeni altul decât Renault Austral. Urmașul lui Kadjar, Austral este un SUV de segment C pe care Automarket l-a văzut la Paris, chiar înaintea tuturor.
Marti, 20 Septembrie 2022 | Intern

Renault deschide comenzile pentru noul Austral în România: start de la 27.000 de euro

Constructorul francez de automobile anunță deschiderea comenzilor pentru noul Austral în România. SUV-ul de segment C pornește, la noi în țară, de la 27.000 de euro.
Marti, 08 Martie 2022 | Feature

Am văzut pe viu noul Renault Austral: 5 lucruri esențiale despre urmașul lui Kadjar + VIDEO

Ultima "armă" din arsenalul Renault, cu care francezii vor să recucerească segmentul C, este un SUV compact, denumit Austral. Noi am zburat până la Paris ca să-l vedem în premieră, dar mai ales să-i aflăm toate secretele. Acum așternem pe foaie 5 lucruri esențiale despre noul model al producătorului din Hexagon.
Miercuri, 23 Februarie 2022 | Modele noi

Un ultim teaser cu viitorul Renault Austral. Debutează în 8 martie

Constructorul francez de automobile publică un ultim teaser, sub forma unei schițe de design, cu viitorul SUV Austral. Acesta va fi dezvăluit în 8 martie, în cadrul unui eveniment online.
Miercuri, 09 Februarie 2022 | Modele noi

Noi imagini cu interiorul SUV-ului Renault Austral. Prezentare în 8 martie

Constructorul francez de automobile a publicat noi imagini de la interiorul viitorului Austral. Înlocuitorul lui Kadjar va fi prezentat oficial în 8 martie.
Miercuri, 26 Ianuarie 2022 | Modele noi

Renault dezvăluie o schiță cu interiorul SUV-ului Austral, înlocuitorul lui Kadjar

Constructorul francez a publicat o schiță cu interiorul viitorului SUV de clasă compactă, Austral. Modelul va fi oferit cu un sistem multimedia OpenR, iar, potrivit Renault, habitaclul va oferi un spațiu mare și modular.
Joi, 13 Ianuarie 2022 | Modele noi

Renault publică o nouă imagine teaser cu viitorul SUV compact Austral

Constructorul francez de automobile a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul SUV Austral. În aceasta se poate observa silueta noului model, dar și câteva dintre elementele estetice pe care le va prelua de la actualele modele.
Miercuri, 05 Ianuarie 2022 | Modele noi

Renault Austral, cu un pas mai aproape de lansare. Va fi oferit numai cu motoare hibrid pe benzină

Renault anunță că viitorul SUV compact Austral a intrat în ultimele faze de dezvoltare. Cu această ocazie, constructorul francez de automobile a dezvăluit că gama de motorizări va fi compusă exclusiv din unități hibrid pe benzină.
Luni, 06 Decembrie 2021 | Modele noi

OFICIAL: Viitorul Renault Kadjar își schimbă numele în Renault Austral

Constructorul francez de automobile a dezvăluit numele viitorului său SUV compact: Austral. Acesta va înlocui modelul Kadjar și va fi dezvăluit în primăvara anului viitor.

Tag-uri similare

Renault, SUV compact, austral, renault austral
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru