Renault publică o nouă imagine teaser cu viitorul SUV compact Austral

de Alexandru Monenciu
Joi, 13.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul francez de automobile a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul SUV Austral. În aceasta se poate observa silueta noului model, dar și câteva dintre elementele estetice pe care le va prelua de la actualele modele.

Viitorul SUV Austral este pariul francezilor de la Renault pentru recucerirea segmentului C. În urmă cu câteva zile, constructorul din Hexagon anunța că Austral a intrat în ultimele faze de dezvoltare, fiind astfel cu un pas mai aproape de lansare.

În perioada următoare, o flotă de aproximativ 100 de mașini, conduse de 900 de șoferi, va parcurge 2 milioane de kilometri: 600.000 pe drum deschis și restul pe circuit.

Noul Renault Austral va fi echipat numai cu motoare hibrid pe benzină, cu puteri de până la 200 de cai putere.

Acum, constructorul francez a publicat o nouă imagine teaser, în care se poate observa silueta viitorului SUV compact. Directorul de design al francezilor îl descrie ca fiind "elegant și tehnologic."

Așa cum era de așteptat, noul Austral va prelua o serie de elemente estetice de la modelele actuale, inclusiv farurile sub forma literei C și tehnologia Micro-optic, care a debutat odată cu Megane E-Tech Electric.

via Renault

Comentarii (1)

  • Vad ca e mare miza pentru Austral. Pacat ca renunta la Diesel.

    Si ma mir, pentru ca francezii si cei de prin zona sunt indragostiti de Diesel. Din motive cat se poate de intemeiate. Și se întâmplă ca aceia sa fie și clientii pentru masinuta asta. Deci... eu consider strategia o călcare neatentă pe greblă. Daaaar cine sunt eu să îi contrazic pe nepoții lui Napoleon? :)

    Recunosc ca m-au facut curios cu designul. Abia astept sa-l vad.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru