Renault dezvăluie o schiță cu interiorul SUV-ului Austral, înlocuitorul lui Kadjar

de Tiberiu Safta
Miercuri, 26.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul francez a publicat o schiță cu interiorul viitorului SUV de clasă compactă, Austral. Modelul va fi oferit cu un sistem multimedia OpenR, iar, potrivit Renault, habitaclul va oferi un spațiu mare și modular.

După ce am avut parte de primul teaser cu exteriorul lui Austral, Renault a publicat acum o schiță care dezvăluie interiorul viitorului SUV compact. Potrivit constructorului francez, habitaclul pune în evidență consola centrală înaltă și lată, precum și sistemul multimedia.

Din schiță se poate observa că volanul este aplatizat în părțile de sus și jos, pentru a oferi șoferului o vizibilitate optimă a instrumentarului de bord. Panourile ușilor par a fi amplasate într-o poziție înaltă, pentru a oferi senzația de siguranță. Design-ul bordului este unul minimalist, iar forma acestuia “conferă dinamism întregului vehicul”.

Habitaclul lui Austral va fi unul modular, astfel încât sunt prezente mai multe compartimente de depozitare, în special în consola centrală, care dispune de două astfel de spații. În total, spațiile de depozitare din habitaclul lui Austral însumează 30 de litri.

Scaunele față au un aspect conic în partea superioară, iar bancheta spate este reglabilă și rabatabilă electric prin apăsarea unui buton aflat în portbagaj.

De asemenea, lipsa tunelului de transmisie oferă mai mult spațiu pentru pasagerii din spate.

Odată cu lansarea lui Austral, Renault promite să ofere unul dintre cele mai mari ecrane multimedia de pe piață. Ecranul central, împreună cu instrumentarul de bord, măsoară 24.3 inch. Sistemul multimedia OpenR va putea rula serviciile Google Automotive Services și va oferi conexiune smartphone prin intermediul Apple CarPlay sau Android Auto. În plus, Renault spune că 90% dintre funcțiile esențiale ale mașinii sunt la “unul sau două clicuri distanță”.

Printre alte dotări se numără o funcție specială pentru accesarea Google Maps și un spațiu de încărcare prin inducție pentru smartphone.

Noul Renault Austral va fi oferit numai cu propulsoare hibride, cu puteri de până la 200 de cai. Recent, marca franțuzească a anunțat că modelul se află în ultimul stadiu de dezvoltare, înainte de prezentarea oficială.

via Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru