Un ultim teaser cu viitorul Renault Austral. Debutează în 8 martie

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 23.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul francez de automobile publică un ultim teaser, sub forma unei schițe de design, cu viitorul SUV Austral. Acesta va fi dezvăluit în 8 martie, în cadrul unui eveniment online.

Au rămas mai puțin de 2 săptămâni până la debutul noului Renault Austral. Modelul francez va fi prezentat în 8 martie, iar, pentru a mai îndulci așteptarea, constructorul din Hexagon publică acum un ultim teaser, sub forma unei schițe de design.

Se poate observa, în partea frontală, grila supradimensionată, străbătută de o linie cromată în partea de sus, noul logo Renault și farurile LED, cu semnătura luminoasă sub forma literei C. "Am proiectat exteriorului noului Austral pe baza limbajului "senzual tech" al mărcii Renault," susține Agneta Dahlgren, Renault Design Project Director.

Noul Austral are toate caracteristicile unui SUV. De la roți mari la scuturi de protecție, protecții pentru praguri și gardă la sol înaltă.

Așa cum spuneam, premiera mondială a noului Renault Austral va avea loc în 8 martie.

via Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru