Opel Adam, o nouă imagine teaser

de Sebastian Toma
Miercuri, 04.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a publicat o imagine teaser a lui Adam, viitorul model de oraş al constructorului din Ruesselsheim. Pentru moment, citadina germană este acoperită de o prelată.

Opel Adam, citadina constructorului din Ruesselsheim, se pregăteşte de lansare, iar constructorul agită spiritele cu o serie de imagini teaser. Nemţii au publicat pe pagina lor de Facebook o imagine a lui Adam acoperit cu o prelată albă. Vorbim despre primul teaser oficial a lui Opel Adam, cu toate că modelul nu este încă descoperit. Imaginile precedente ale lui Opel Adam prezentau fie o siluetă înnegrită, fie sigla Opel sau denumirea modelului. Cei del a Opel vor dezvălui noul lor model de oraş la Salonul Auto de la Paris, dar ne aşteptăm ca imaginile oficiale să fie publicate înainte de debutul public.

Până de curând, cel mai mic model din gama Opel era poreclit "Junior", dar nemţii au prezentat denumirea oficială la începutul lunii mai. Numele modelului a fost ales pentru că este "solid şi memorabil", faptul că Adam este numele fondatorului mărcii fiind doar "o coincidenţă fericită". Opel Adam are o lungime de 3.70 metri, ceea ce înseamnă că este mai lung decât un Fiat 500, dimensiunile sale fiind mai apropiate de cele ale unui Mini Cooper. Spre deosebire de alte modele din acest segment, cei de la Opel nu vor apela la retro pentru design-ul lui Adam, urmând să atace piaţa cu un aspect modern.

OpelL Junior e cel mai frumos proiect din viaţa mea.

Michael Meyer
Şeful Departament Marketing Opel
Echipa care a dezvoltat noul Opel Adam este încântată de creaţia lor, acest lucru fiind vizibil şi în declaraţiile pe care le-a făcut Michael Meyer, directorul de marketing al Opel.
Spre deosebire de alte modele, Adam va debuta pe piaţă direct în versiunea de serie, nefiind nevoie de un concept care să-l prefigureze. Cei de la Opel au preferat să ”sară” această etapă în vederea abordării eficiente a segmentului mini, care a cunoscut o creştere semnificativă a numărului de competitori în ultima perioadă.

Via Opel

Comentarii (3)

  • vaaaaiiiii
    E fantoma lui Opel Adam?!?
    7 2
  • tot de-un teaser cu opel adam...parca cine stie ce mare minune de supercar e masina asta...uau...
    3 4
  • Vai da ce ma framant de curiozitate... Ma mut de pe un picior pe altul si-mi frec mainile a nerabdare...Oare cum o sa arate noul Opel Adam?... Aaa... un radical din (Agila+Corsa), adica CA un Astra caruia nu i-au tinut franele la semafor :)
    11 12

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru