Opel Adam este numele noului model de oraş al germanilor

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 08.05.2012
Este oficial: Opel a ales să-l boteze pe viitorul cel mai mic membru al gamei cu numele fondatorului mărcii. Noul Opel Adam va vedea lumina zilei în această toamnă.

După mai mult de un an în care secretul numelui celui mai mic model al mărcii Opel a fost păstrat cu sfinţenie de oficialii germani, producătorul din Russelsheim a anunşat oficial numele de botez al acestuia. Aşa cum Automarket vă anunţase încă de săptămâna trecută, noul model de oraş al mărcii germanii va fi Opel Adam.

Noul Opel Adam - cunoscut până acum sub denumirea "de lucru" Junior, va fi lansat oficial în cadrul Salonului Auto de la Paris, care va avea loc în toamna acestui an. Cu o lungime de 3.70 metri, modelul botezat după fondatorul mărcii germane va fi puţin mai lung decât un Fiat 500 şi de dimensiuni asemănătoare cu cele ale unui Mini. Opel Adam nu va apela la reţeta clasică din acest segment - abordarea retro a designului, urmând să vină în faţa publicului cu linii proaspete, complet "camuflate" în gama actuală a constructorului german.

După lansarea de la Frankfurt, noul Opel Adam va intra pe pieţele europene în primele luni ale anului 2013.

via | Opel

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru