Opel Astra primeşte sistemul IntelliLink în gama de opţionale

de Sebastian Toma
Marti, 12.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a anunţat că va introduce sistemul infotainment IntelliLink în gama Astra facelift. Acesta va fi disponibil opţional, fiind oferite mai multe variante ale sistemului cu ecran tactil de şapte inch.

Esential 7 inch este diagonala ecranului tactil al sistemului IntelliLink de la Opel în versiunile Navi 650 şi Navi 950.
Opel Astra primeşte un nou sistem infotainment în lista de opţionale. Vorbim despre sistemul IntelliLink, disponibil deja în gamele Adam şi Insignia, care va fi oferit în mai multe versiuni, numite CD 600 IntelliLink, Navi 650 şi Navi 950. Cea din urmă include harta completă a europei şi permite introducerea destinaţiei cu ajutorul controlului vocal integrat. Indiferent de versiune, sistemul de infotainment este capabil să citească mesajele sms primite de telefonul şoferului, în cazul în care acesta a fost sincronizat prin Bluetooth cu sistemul IntelliLink.

Sistemul infotainment de la Opel este oferit şi în cadrul unui pachet de opţionale, numit Active, care include un set de lumini de zi cu LED-uri şi scaune faţă comfort. Acestea din urmă au o tapiţerie mixtă piele-textil şi prezintă un design sportiv.

În cazul alegerii acestui pachet, clientul primeşte sistemul infotainment "CD 600 IntelliLink", care prezintă un afişaj color, conexiune USB şi AUX, ornamente Piano Black la interior şi echipare hands-free prin sistemul Bluetooth integrat, capabil şi de streaming audio pentru versiunile superioare ale sistemului de infotainment.

Urmareste Automarket
Odată cu sistemul de infotainment, Opel Astra este oferit şi în compania unei noi motorizări, CDTI-ul de 1.6 litri şi 136 CP.
Acesta anunţă un consum mixt de 3.9 litri la sută pentru versiunea hatchback cu cinci uşi a lui Astra facelift şi se mândreşte cu un nivel ridicat de rafinament, pe lângă cuplul motor de 320 Nm. Sprintul 0-100 km/h este realizat în 10.3 secunde, pe când viteza maximă este de 200 km/h. Treptat, motorizarea 1.6 CDTI va avea mai multe niveluri de putere şi va înlocui unităţile de 1.7 şi 2.0 litri.

Via Opel

Comentarii (2)

  • Batranu'
    Ma asteptam ca acest Intellink sa vina cu o (noua) restilizare a Astrei,avand in vedere schimbarea radicala suferita de Insignia la interior.Sau cine stie,noul Astra e mai aproape decat credem :)
    3 1
  • inexorabil
    La cât ADN de Opel s-a "strecurat" în nucleul lui GM-USA, trebuie să se întâmple şi invers, măcar din când în când...IntelliLink pe Opel: aceasta pare a fi răzbunarea lui Buick :)
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru