Opel Astra facelift

Vineri, 13 Decembrie 2019 | Intern

Prețuri Opel Astra facelift în România: modelul de clasă compactă pornește de la 19.610 euro. Promoțiile curente vin cu reduceri de până la 4.400 de euro

Opel Astra facelift poate fi comandat și pe piața din România. Hatchback-ul de clasă compactă echipat cu motorul pe benzină de 1.2 litri de 110 CP și cutie manuală cu șase trepte pleacă de la 19.610 euro. Promoțiile curente oferite de nemți vin cu reduceri care ajung până la 4.400 de euro.
Miercuri, 03 Iulie 2019 | Modele noi

Opel Astra facelift: rivalul lui Ford Focus primește motorizări noi și tehnologii moderne la interior

Opel a dezvăluit o serie de imagini și informații tehnice pentru Astra facelift, care primește motorizări noi împrumutate de la Grupul PSA Peugeot-Citroen și câteva tehnologii moderne la interior.
Marti, 24 Iunie 2014 | Modele noi

Opel Astra GTC primeşte motorizarea 1.6 CDTI de 136 CP

Opel a anunţat că va introduce motorizarea 1.6 CDTI de 136 CP şi în gama Astra GTC. În compania acestui motor şi a unei transmisii manuale, compacta accelerează de la 0 la 100 km/h în 10.2 secunde şi anunţă un consum mixt de 4.1 litri la sută.
Marti, 12 Noiembrie 2013 | Modele noi

Opel Astra primeşte sistemul IntelliLink în gama de opţionale

Opel a anunţat că va introduce sistemul infotainment IntelliLink în gama Astra facelift. Acesta va fi disponibil opţional, fiind oferite mai multe variante ale sistemului cu ecran tactil de şapte inch.
Vineri, 15 Iunie 2012 | Modele noi

Opel Astra facelift - schimbări subtile de design şi diesel biturbo de 195 CP

Gama Opel Astra primeşte modificări interesante. Versiunile hatchback şi break au o faţă nouă, GTC şi OPC primesc parbriz panoramic, iar motorul diesel biturbo de 195 de cai pune cireaşa pe tort. Bonus: sisteme tehnologice de pe Insignia.

Tag-uri similare

Opel, Opel Astra, Opel Astra GTC, Opel Astra OPC, Opel Astra Sports Tourer, Opel Astra sedan, Opel Astra ST, Opel Astra facelift, Astra facelift
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru