Opel Astra OPC

Miercuri, 01 Februarie 2017 | Modele noi

Vești bune pentru fanii Opel: noul Astra OPC se pregătește de lansare în 2017

Noua generație a cele mai radicale versiuni Opel Astra se pregătește de lansare în 2017. Modelul va avea un motor 1.6 Turbo și va oferi performanțe superioare vechiului model.
Joi, 30 Ianuarie 2014 | Modele noi

Opel Astra OPC Extreme anunţă cea mai performantă versiune a lui Astra din istorie

Opel va aduce la Geneva un studiu numit Astra OPC Extreme, care ne prezintă cea mai performantă versiune de stradă a lui Astra făcută vreodată. Modelul prefigurează o versiune de producţie, care va fi construită în serie limitată.
Luni, 25 Iunie 2012 | Modele noi

GALERIE FOTO: Opel Astra OPC în 74 de imagini

Opel a prezentat o galerie foto completă a noului Astra OPC. Compacta sportivă dezvoltă 280 CP şi 400 Nm, ceea ce îi asigură un timp 0-100 km/h de şase secunde.
Vineri, 15 Iunie 2012 | Modele noi

Opel Astra facelift - schimbări subtile de design şi diesel biturbo de 195 CP

Gama Opel Astra primeşte modificări interesante. Versiunile hatchback şi break au o faţă nouă, GTC şi OPC primesc parbriz panoramic, iar motorul diesel biturbo de 195 de cai pune cireaşa pe tort. Bonus: sisteme tehnologice de pe Insignia.
Joi, 10 Mai 2012 | Modele noi

Opel Astra OPC, noi detalii: 6 secunde pentru 0-100 km/h, consum de 8.2 litri/100 km

Opel a anunţat o serie de detalii noi legate de noul Opel Astra OPC, aşteptat să sosească pe pieţele europene în această vară.
Vineri, 27 Aprilie 2012 | Modele noi

Opel Astra OPC - prima imagine oficială cu sportiva germană pe circuit

Opel a publicat prima imagine oficială a lui Astra OPC pe circuit în versiunea de serie. Modelul a fost pozat în timpul testelor de pe Nurburgring.
Luni, 19 Martie 2012 | Modele noi

Opel: "Astra OPC promite cea mai bună manevrabilitate din segment"

Noua generaţie a lui Opel Astra OPC este echipată în standard cu un diferenţial multidisc cu alunecare limitată, care îi va oferi un nivel ridicat de aderenţă la abordarea virajelor, superior rivalilor din segment.
Luni, 12 Martie 2012 | Interviu

Interviu cu Volker Strycek (Opel OPC): "Astra OPC va depăşi Megane RS"

Automarket a stat de vorbă la Geneva cu Volker Strycek, omul din spatele noului Opel Astra OPC. Am primit asigurări că hot-hatch-ul german va fi un hit în segment şi va detrona Renault Megane RS.
Marti, 06 Martie 2012 | GENEVA 2012

GENEVA 2012 LIVE: Noile Astra OPC şi Mokka au strălucit la standul Opel

Opel sărbătoreşte 150 de ani de existenţă cu multe premiere la Geneva. Constructorul german a adus Mokka, SUV-ul bazat pe Corsa, bicicleta electrică RAD e şi noul Astra OPC.
Luni, 05 Martie 2012 | GENEVA 2012

GENEVA 2012 LIVE: Standul Opel pregăteşte lansarea noilor Astra OPC şi Mokka

Opel face ultimele pregătiri înainte de deschiderea oficială a salonului. La standul germanilor strălucesc deja crossover-ul Mokka şi hot-hatch-ul Astra OPC.
Miercuri, 08 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Opel Astra OPC - imagini şi informaţii noi

Opel aduce la Geneva noua generaţie a modelului de performanţă Astra OPC. Hot-hatch-ul vine cu 280 de cai putere, scaune cu 45% mai uşoare şi peste 10.000 de kilometri parcurşi pe Nurburgring.
Vineri, 04 Noiembrie 2011 | Modele noi

Opel Astra OPC este aici - poze şi informaţii oficiale

Opel a dezvăluit astăzi primele imagini şi informaţii oficiale ale noii generaţii Astra OPC. Modelul german primeşte 280 de cai putere, 400 de Nm şi un şasiu testat pe Nurburgring.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 17 Iunie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Viitorul Opel Astra OPC se pregăteşte de lansare

Opel testează şasiul şi motorul viitorului Astra OPC, versiunea de performanţă a compactului cu trei uşi. Sportiva este aşteptată pe piaţă la mijlocul lui 2012.
Sambata, 26 Februarie 2011 | Modele noi

Opel va lansa noul Astra Cabrio în 2013

Opel a confirmat faptul că va produce o versiune decapotabilă a lui Astra. Modelul va face cunoştinţă cu publicul în 2013.
Marti, 25 Ianuarie 2011 | Modele noi

Primele imagini prelucrate digital ale noului Opel Astra OPC

O serie de imagini digitale ale viitorului Opel Astra OPC, incluse într-o broşură de prezentare, au fost publicate astăzi pe internet de jurnaliştii de la Autocar. Noul hot-hatch din Russelsheim este aşteptat să ofere 300 de cai putere.
Marti, 26 Octombrie 2010 | Modele noi

Noul Opel Astra OPC va purta amprenta Lotus

Opel va apela la asistenţa Lotus pentru a da naştere unei ţinute de drum impecabile modelului de performanţă Astra OPC, aşteptat anul viitor.
Luni, 11 Octombrie 2010 | Autoipoteze

Viitorul Opel Astra GTC ar putea avea peste 300 de cai

Opel promite că noua generaţie Astra GTC va stabili noi standarde în segment, promiţând o ţinută de drum superioară celorlalţi rivali şi o putere mai mare decât a lui Ford Focus RS.
Luni, 14 Iunie 2010 | Autoipoteze

Viitorul Opel Astra OPC ar putea avea 300 de cai putere

Opel lucrează în prezent la noua generaţie a versiunii de performanţă Astra OPC. Hot hatch-ul va primi 300 de cai putere sub capotă, pentru a se putea bate cu Ford Focus RS şi Renault Megane RS.

Tag-uri similare

Ford Focus RS, Volkswagen Golf R, Renault Megane RS, Opel Astra GTC, Opel Astra OPC, noul Opel Astra OPC, viitorul opel Astra OPC, Opel Astra de performanţă
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru