GALERIE FOTO: Opel Astra OPC în 74 de imagini

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 25.06.2012
Opel a prezentat o galerie foto completă a noului Astra OPC. Compacta sportivă dezvoltă 280 CP şi 400 Nm, ceea ce îi asigură un timp 0-100 km/h de şase secunde.

Opel Astra OPC, vârful gamei compacte de la Opel, a fost dezvăluit în toată splendoarea sa în cadrul unei galerii foto complete publicate de constructorul german. Modelul va fi pus în vânzare înainte de sfârşitul verii, la mai puţin de şase luni de la prezentarea sa de la Salonul Auto de la Geneva. Astra OPC este echipat cu un motor 2.0 turbo, care dezvoltă 280 CP şi 400 Nm. În compania unei transmisii manuale cu şase trepte, modelul are nevoie de şase secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, valoare egală cu Megane RS şi mai bună decât cea a lui Mazda3 MPS.

În ceea ce priveşte consumul de carburant, Astra OPC anunţă o medie de 8.2 litri la sută şi emisii de CO2 de 189 de grame pe kilometru. Astra OPC se mândreşte cu o suspensie inspirată din motorsport, care promite "cea mai bună manevrabilitate din segment". Suspensia HiPerStrut a fost utilizată pe succes pe modele precum Insignia OPC şi Saab 9-5, iar şoferul va putea opta între trei moduri de rulare – Standard, Sport şi OPC.

CLICK AICI pentru a citi un interviu exclusiv cu Volker Strycek, omul care s-a ocupat de dezvoltarea modelului german.

 

Comentarii (5)

  • Vasilica
    Cel mai frumos din clasa de departe!!Sa vedem ce poate pe circuit , oricum o masina deosebita!
    22 25
  • Nu e mai frumos decat Megane RS.
    18 13
  • un oarecare
    Frumos, dar Opel OPC a avut intotdeauna o problema legata de un consum exagerat, mult peste cat dadea constructorul!
    1 3
  • @ un oarecare
    Daca tu iei masina asta pentru consum, atunci cred ca ai gresit adresa!
    1 0
  • nu este mai frumos...este de-a dreptul superb ...poate pe afara mai poti avea dubii daca esti fan renault ..dar la interior este cu 5 clase peste megane ....asa ca per total... este mult mai frumos :)))))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru