Opel va lansa noul Astra Cabrio în 2013

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 26.02.2011
Opel a confirmat faptul că va produce o versiune decapotabilă a lui Astra. Modelul va face cunoştinţă cu publicul în 2013.

Oficialii costructorului german Opel vor veni la Salonul Auto de la Geneva însoţiţi de noul Astra OPC, versiunea de performanţă a hatchback-ului din Russelsheim. Mai mult decât atât, oficialii nemţilor au anunţat că în 2013 vor veni pe piaţă cu o versiune decapotabilă a lui Astra.

Noul model va fi produs în Polonia, în uzina Gliwice şi face parte din proiectul investiţional pe următorii cinci ani ai constructorului din Russelsheim. "Noua decapotabilă va avea la bază arhitectura întâlnită pe actualul Astra şi viitorul OPC. Acesta va debuta pe piaţă în 2013, an în care plănuim să lansăm şi un model de clasă mică dedicat vieţii urbane", a declarat un oficial Opel.

Viitorul Opel Astra Cabrio va deveni astfel, principalul rival al lui Golf VI Cabriolet, modelul german urmând să debuteze peste doar câteva zile în cadrul Salonului Auto de la Geneva. "Noua decapotabilă este o completare ideală pentru actuala gamă de produse. Prin design-ul neted şi elegant, viitorul model va deveni un real succes", a declarat Nick Reilly, directorul executiv Opel/Vauxhall.

Via | Opel

Comentarii (2)

  • BaditzaEx
    Cabrio
    am gasit reusita masinuta cabrio a celor de la VW Golf, dar in fata unui Astra Gtc Cabrio nu cred, ca va avea vreo sansa , cel putin prin prisma designului
    8 2
  • GTS-MAN
    SUPER GTC
    masina asta ma duce cu gandul la o intrebare :scirroco where are you?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru