Opel Combo Life primește o nouă versiune cu motor pe benzină: 1.2 litri cu 130 CP și transmisie automată cu opt rapoarte

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 31.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a introdus în gama Combo Life o nouă versiune. Producătorul german propune un motor de 1.2 litri turbo cu 130 CP și 230 Nm cuplat la o cutie automată cu opt rapoarte.

Opel introduce o nouă versiune pentru modelul Combo Life. Începând de acum, clienții vor putea comanda o variantă echipată cu motorului de 1.2 litri turbo cu trei cilindri capabil să ofere 130 de cai putere și 230 Nm începând cu 1.750 rpm.

Resursele unității pe benzină vor fi gestionate de o transmisie automată cu opt rapoarte. În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 12.3 secunde, iar viteza maximă anunțată de Opel este de 186 km/h.

Producătorul german a instalat și un filtru de particule, iar astfel, versiunea echipată cu motorul pe benzină de 130 CP și transmisie automată a primit deja omologarea Euro 6d.

Consumul mediu mixt anunțat de Opel este cuprins între 5.3 și 5.6 litri/100 de kilometri. Testul de consum a fost realizate conform noului standard WLTP, însă valoarea obținută a fost transformată într-o valoare conformă cu standardul NEDC, pentru ca o posibilă comparație cu un model aflat pe piață de ceva vreme să fie relevantă.

Clienții care se vor orienta către noua versiune de motorizare vor primi standard și o serie de echipamente noi.

Nemții au trecut pe listă următoarele: scaune reglabile pe șase direcții cu cotieră integrată, volan îmbrăcat în piele și încălzit, geamuri față electrice și sistem de aer condiționat.

Totodată, nemții propun un ecran central tactil cu diagonala de 8 inch cu sistem de infotainment compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto, cruise control adaptiv, frânare automată de urgență cu funcție pentru detectarea pietonilor, asistent la pornirea din rampă, asistent pentru schimbarea benzilor de circulație și sistem pentru recunoașterea semnelor de circulație.

Pe piața din Germania, noua variantă a lui Combo Life are un preț de pornire de 27.200 de euro.

Comentarii (2)

  • Pfai de capul meu!!!!!!!!!!!!Pretul de pornire e de 27 200...Atunci unul full la cat ajunge?La 35ooo?!
    5 0
  • Adica motorul si cutia de viteze de pe Peugeot, nu?
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru