Opel Mokka a înregistrat peste 25.000 de comenzi

de Sebastian Toma
Miercuri, 29.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a anunţat că modelul Mokka a primit peste 25.000 de comenzi până în prezent. Crossoverul mic al nemţilor a debutat la Geneva, dar nu a ajuns încă în showroom-uri.

Opel a anunţat că modelul Mokka a înregistrat 25.000 de comenzi din momentul în care a fost disponibil pentru comandă. Constructorul german este mândru de reuşita noului său crossover, care nu a ajuns încă în showroom-urile mărcii. Principalele pieţe unde Mokka a înregistrat comenzi numeroase au fost Germania, Marea Britanie şi Italia. Începând cu luna iunie, modelul Mokka a putut fi comandat pe unele pieţe din Europa. Clienţii din România vor putea comanda noul crossover mic al nemţilor începând cu luna septembrie, când vor fi disponibile preţurile pentru piaţa noastră.

"Acum, că avem Mokka, deschidem un nou capitol în ofensiva noastră de produs. Nivelul comenzilor arată că Mokka este ceea ce trebuie. Tehnologiile sale, designul dinamic și îndrăzneț sunt pe gustul clienților noștri", a declarat Vicepreședintele Opel pentru Vânzări, Marketing și Servicii Post Vânzare, Alfred E. Rieck.

Opel Mokka este oferit alături de trei motorizări, versiunea entry-level fiind un ecoFLEX de 1.6 litri care dzvoltă 115 CP.

Clienţii pot comanda şi un motor 1.4 Turbo de 140 CP şi 200 Nm, sau un diesel de 1.7 litri care oferă 130 CP. Cele două versiuni din urmă pot fi comandate şi cu tracţiune integrală, iar transmisia automată este oferită ca echipament opţional. În standard, Opel Mokka are ESC, Hill Start Assist, Asistent la coborârea pantelor şi controlul tracţiunii. Modelul german poate fi comandat şi în compania unui sistem de scaune ergonomice certificate de AGR - "Aktion Gesunder Rücken eV"

Via Opel

Comentarii (3)

  • pai daca-i moca ...


    SA SE DEA CATE UNUL SA AJUNGA LA TOATA LUMEA !!
    15 3
  • Gigi magicu
    Nu cred ca in momentul de fata Opel Antara mai are un rost in oferta!
    9 11
  • Antara e cu o clasa mai sus, cum sa nu aiba rost? Mokka e de dimensiunea unui SX4/Juke.
    11 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru