Opel: "Noul Adam oferă un nivel de personalizare demn de Bentley sau Rolls-Royce"

de Mircea Meșter
Marti, 14.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Opel Adam va putea fi admirat în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Paris, peste o lună şi jumătate. Până atunci, germanii ne oferă câteva noi informaţii interesante.

Opel are planuri mari în ceea ce priveşte modelul de oraş Adam, cel mai nou intrat în gama constructorului auto german. Pregătit pentru lansarea oficială în faţa presei care va avea loc la Salonul de la Paris la sfârşitul lunii septembrie, Opel Adam este prezentat astăzi în mai multe detalii de producătorul german, care anunţă chiar că nivelul de personalizare al noului model de segment A este unul "pe care l-ai aştepta din partea unui Bentley sau a unui Rolls-Royce".

Conform celui mai recent comunicat prezentat de Opel, standul pe care germanii îl vor construi la Paris se va cocnentra în jurul lui Adam, care va putea fi admirat în toate cele trei versiuni de echipare disponibile: Jam (fashion), Glam (elegant) şi SLAM (sport). La dispoziţia vizitatorilor care vor avea ocazia de a ajunge la stand vor sta o serie de staţii interactive unde aceştia îşi vor putea construi exemplarul Adam propriu.

Adam nu doar sparge barierele în design, ci preia poziţia de lider al segmentului său la capitolul tehnologie, oferind elemente regăsite de obicei în maşinile din clasele superiaore.

Opel
Comunicat oficial
Opel Adam va fi lansat pe pieţele europene la începutul anului 2013, urmând să ofere o serie de soluţii tehnologice şi tehnice interesante.
Printre acestea se numără sistemul infotainment My Media, care poate integra smartphone-ul celui de la volan în ecosistemul tehnologic al maşinii, touchscreen-ul central oferindu-i acestuia posibilitatea de a se conecta la internet prin 3G. În pachet sunt acceptate atât telefoane cu Android, cât şi cu iOS. La nivelul motorizărilor disponibile, Opel se laudă cu trei motoare ecoFLEX pe benzină extrem de eficiente. Vorbim de unitatea de 1.2 litri şi 70 CP şi de două versiuni ale motorului de 1.4 litri cunoscut în gama producătorului german de pe gama Corsa: 87 şi 100 de cai putere. Cutia de viteze va fi una manuală cu cinci rapoarte, motoarele dispunând în versiunea standard de Start-Stop.

Mai multe informaţii despre noul Opel Adam puteţi găsi în articolul oficial de prezentare a modelului german.

via Opel

Comentarii (9)

  • Apreciem munca celor de la Opel pentru un nou model in gama lor, pare a fi un model pe cat de mic atat de practic, cu linii fluente si cu motorizari de oras, speram ca pretul sa fie unul modest.
    15 2
  • EVA cand va fi lansata si de cine va fi produsa ???
    7 4
  • pretul cred ca va fi asemanator concurentilor directi, deci NU mic.
    4 6
  • Din nou, o masina de oras care mizeaza pe clientela feminina in timp ce modelele mici si unisex sunt anoste si nu prea exceleaza cu nimic...
    4 11
  • copie nereusita dupa fiat 500?
    4 13
  • BaditzaEx
    @Ionut.M, intr-adevar modelele unisex sunt anoste si nu exceleaza cu nimic ( design, personalizare, motorizari, dotari... ), dar modelele masculine costa de la 30k in sus :)) poate sunt misogin dar naiba ( where the f... it's a mans world ) te duci intr-un magazin /mall sunt 1000 de articole feminine si abia dk gasesti 5 masculine, toata presa /reclama in jurul formelor si pers femeii , imi plac si iubesc femeile de cate ori am ocazia dar mai las-o incolo de treaba, cu soc. asta indreptata spre a vinde , vinde femeia mai mult sub forma de Viciu sexual
    7 0
  • BaditzaEx
    acum ceva vreme, automarket prezenta topul masinilor de femei, sau masinile care au castigat in topul femeilor, nu poate AM sa faca un top al masinilor masculine incepand de la Dacia Duster in sus ?!, eu unul as dori sa vad un top de genul
    7 1
  • Astia de la Opel nu-si dau seama cand devin penibili?
    3 7
  • @gogu
    Adica Fiat 500 e reusit?
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru