Pe gustul și limba rușilor: Renault lansează în Rusia noul Kaptur 4x4

de Mircea Meşter
Miercuri, 16.03.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault își adaptează cel mai vândut crossover din gamă la piața rusească. Captur devine Kaptur în versiunea sa 4x4 și primește o serie de modificări estetice care rămân să fie dezvăluite în luna martie.

Renault Captur este cel mai vândut model din segmentul SUV-urilor de clasă mică în Europa, iar strategia francezilor de a nu anunța versiuni cu tracțiune integrală - hulită la momentul lansării - s-a dovedit una profitabilă. Asta pentru că profilul clientului european al mașinilor de segment B nu este unul extrem de aventuros, iar mașinile sunt folosite mai ales în orașe și în apropierea lor, acolo unde off-road-ul este exclusiv involuntar. 

Problema celor de la Renault apare pe piețele pe care versiunile cu tracțiune integrală sunt elemente nu doar utile, ci mai degrabă obligatorii. Așa se întâmplă în Rusia, o țară acoperită prin excelență de zăpadă, acolo unde Renault a fost obligată să dezvolte o versiune 4x4 a modelului său. Și pentru că vorbim de o versiune dedicată exclusiv pieței din Rusia, Captur devine Kaptur aici, Renault încercând astfel să sensibilizeze potențialii clienți ruși printr-o adaptare a numelui la piața locală.

Urmareste Automarket
Deși Renault oferă deocamdată un simplu teaser foto cu noul Renault Kaptur 4x4, aflăm că modelul va beneficia implicit de câteva modificări estetice dezvoltate special pentru versiunea rusească. Nu știm încă exact care sunt acestea, însă una dintre ele este vizibilă în teaser-ul publicat de Renault: lumini LED în forma literei C care înlocuiesc clasicele lumini de ceață. Pentru mai multe detalii, așteptăm fotografiile și detaliile oficiale, care vor fi dezvăluite spre sfârșitul lunii martie.

Comentarii (4)

  • Mie mi-ar placea sa vad mai multe masini de clasa mica cu 4x4 (nepermanent).
    Un Sandero Stepway, Cross Polo, etc.
    7 1
  • Interesant
    1 0
  • Pe limba rușilor: daca rămânea numele de Captur era nasol rău, cum mă descurc un pic in rusa captur=sartir este un jargon pentru toaleta in pușcărie
    0 0
  • @ScorpyonVAG
    Exact asta am scris și eu pe aici acum câteva luni.

    Eu am un Suzuki Ignis 1.5 GLX 4x4 (permanent) de 11 ani și nu am cu ce să-l schimb.
    A costat atunci 14300 EUR cu TVA și era versiunea de top, cu jante de aliaj, vopsea metalizată, AC, scaune încălzite.

    L-aș schimba imediat cu un Sandero Stepway/Captur/CrossPolo 4x4, minimal cu dotările menționate și la preț în jur de 14000 - 15000 EUR cu TVA.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru