Peugeot 108 va primi o nouă generație: o versiune 100% electrică este luată în calcul

de Paul Cosma
Marti, 10.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Șeful Peugeot a declarat că modelul 108 va primi o nouă generație, datorită unui “succes rezonabil”. O viitoare versiune electrică este luată în discuție, existând posibilitatea ca noul 108 să folosească o platformă comună cu Fiat 500, după finalizarea fuziunii dintre PSA și Fiat-Chrysler.

Peugeot a anunțat că modelul 108 va fi păstrat în gamă, o nouă generație fiind deja în lucru, potrivit declarațiilor făcute de șeful constructorului.

“Am decis să păstrăm 108 în gamă, datorită succesului său rezonabil și pentru că este un model important pentru Peugeot,” a spus Jean-Phillipe Imparato.

Oficialul Peugeot spune că, în acest moment, încă există destulă cerere pentru 108 din partea clienților. În plus, viitoarea generație ar putea să primească și o versiune electrică, fiind “singura soluție viabilă” în cazul electrificării.

Potrivit primelor informații neoficiale, viitorul 108 ar putea să folosească o platformă comună cu Fiat 500, după finalizarea fuziunii dintre PSA și Fiat-Chrysler.

Via Insideevs

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru