Peugeot anunță o cerere peste așteptări pentru electricul 208: “Avem peste 20.000 de clienți interesați de e208”

de Paul Cosma
Vineri, 04.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Peugeot programase o producție de 10% din total pentru versiunea electrică a noului 208, însă francezii anunță că interesul pentru e208 este mult mai mare. Peste 20.000 de clienți sunt interesați de Peugeot e208, potrivit informațiilor furnizate de CEO-ul companiei.

Peugeot anunță o cerere peste așteptări pentru primul său model electric e208. Șeful constructorului susține că Peugeot a primit 40.000 de “lead-uri calificate” pentru noul 208, dintre care jumătate au fost pentru versiunea electrică a modelului.

“Un sfert din pre-comenzi sunt pentru e208. În acest moment, putem să mărim producția lui e208 la 20% din totalul de 300.000 de unități pe an, a punctat Jean-Philippe Imparato, CEO-ul Peugeot. 

Până la anunțarea listei de prețuri, francezii au început să promoveze în unele piețe o ofertă de închiriere pentru Peugeot e208, cu rată lunară de 300 de euro pe 4 ani și un avans de 2.400 de euro.

Potrivit informațiilor neoficiale, prețul de achiziție al versiunii de bază pentru e208 ar fi de 31.000 de euro.

Via Automotive News

Comentarii (3)

  • Oau, nu pot crede asa ceva, surpriza anului.
    Modelele deja in vanzare au termene de livrare de ai timp sa te-nsori, sa faci un copil si cam pe cand sa-l dai la scoala, poate, zic poate iti vine si masina. Bineinteles daca ai platit secolul trecut avans drept precomanda..
    Sunteti patetici ba' baieti!
    Hai s-auzim de bune!
    24 17
  • @Eu - de aşteptat se aşteaptă dar nu chiar cum zici. Pentru un 5008 cu opţionale am aşteptat 3 luni şi două săptămâni, nu e puţin dar n-am avut nici timp să fac tot ce zici tu mai sus :)! La alţii se aşteaptă şi 6 luni, nu că asta ar fi o scuză dar na...
    6 16
  • Daca in comentariul de mai sus nu am scris: "Modelele ELECTRICE deja in vanzare..", chiar nu intelegeti ca la ele ma refer??????? Articolul e despre 208 ELECTRIC, ce-i greu asa? E mai usor sa dai cu dislike decat sa intelegi ce scrie postatorul.
    Dati-i bataie, inrositi-ma ca-mi place!
    20 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru