Peugeot Foodtruck este conceptul futurist al unui van care poate servi mâncare

de Bogdan Mirică
Vineri, 03.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Peugeot a dezvăluit un concept inovativ, botezat Foodtruck. După cum o sugerează şi numele este vorba despre un van care poate servi mâncare.

Peugeot expune la Târgul de Design de la Milano un altfel de concept. Se numeşte Foodtruck şi, după cum o sugerează şi numele, este un van destinat celor care vor să comercializeze mâncare de tip fast-food în maşini special amenajate.

Conceptul face parte dintr-un proiect mai amplu, denumit ”Hrănim planeta. Energie pentru viaţă”, la care Peugeot a decis să ia parte. Conceptul Peugeot Foodtruck va fi expus la Milano în intervalul 1 mai – 21octombrie, pe toată durata târgului de design, un eveniment care atrage anual aproximativ 29 de milioane de vizitatori.

Esential 30 de persoane poate hrăni Peugeot Foodtruck.
Prototipul a fost desenat de Peugeot Design Lab, parte componentă a studioului global de creaţie, şi are la bază modelul Boxer. Alintat de creatorii săi Le Bistrot de Lion, conceptul poate furniza mâncare pentru 30 de persoane şi poate întreţine atmosfera cu ajutorul unui sistem audio Focal şi a unui ecran de 46 de inch.

La interior există patru plăci pentru grill, precum şi mai multe maşini de prăjit.

Sistemul de ventilaţie asigură o bună circulaţie a aerului, iar frigiderul ascuns sub tejghea are o capacitate de 400 de litri. Mai există şi un al doilea frigider cu o capacitate de 350 de litri, destinat băuturilor.

Comentarii (1)

  • Sandu al-III-lea
    Frumoasa frantuzoaica.Un hot-dog,va rog!Cu mustar de Dijon,evident.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru