Porsche 911 Martini Racing Edition - model dedicat revenirii în Le Mans

de Bogdan Mirică
Marti, 10.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche 911 Martini Racing Edition sărbătoreşte revenirea brandului german în Cursa de 24 de ore de la Le Mans, mizând pe aceeaşi apariţie estetică legendară.

Pentru a sărbători revenirea în Cursa de 24 de ore de la Le Mans, după 16 ani de absenţă, Porsche a decis să dezvăluie o ediţie specială a actualului 911 S.

Porsche 919 Hybrid - maşina care readuce marca germană în Cursa de 24 de ore de la Le Mans

Cum era şi normal, este vorba despre un 911 Carrera S vopsit în culorile tradiţionale Martini Racing. Motivul sponsorului italian a fost aplicat pe întreaga maşină, pe un fundal alb sau negru, singurele culori de caroserie disponibile pentru această ediţie.

Astfel, noul Porsche 911 Carrera S Martini Racing beneficiază de linii roşii şi albastre la nivelul capotei, al acoperişului, al portbagajului şi al profilului. Tot la capitolul impresie vizuală, ediţia adoptă şi pachetul Aerokit Cup, care include o extensie pentru spoilerul frontal şi un eleron posterior fix.

Esential 80 de exemplare Porsche 911 Martini Racing Edition vor fi produse.
400 de cia putere livrează exemplarele Porsche 911 Martini Racing Edition.
Interiorul începe dincolo de pragurile personalizate şi iluminate 911 Carrera S Martini Racing Edition.
Clienţii vor putea găsi şi elemente ale bordului vopsite în culorile caroseriei, logo-ul martini racing, un volan sport şi pachetul Sport Chrono. Din lista de echipamente nu vor lipsi porsche Communication Management, scaunele sport electrice îmbrăcate în piele şi sistemul audio Bose.

Resursele sunt asigurate de acelaşi motor cu şase cilindri în linie, de 3.8 litri, capabil să dezvolte 400 de cai putere. O transmisie automată PDK garantează un sprint de la 0 la 100 de km/h in doar 4.1 secunde.

Pentru a asigura exclusivitatea modelului 911 Carrera S Martini Racing Edition, Porsche a anunţat că va produce doar 80 de exemplare. Comercializarea va începe luna aceasta în Europa, şi va continua în lunile următoare în China, America Latină şi Japonia.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru