Porsche a creat un stilou din aur de 14 carate care costă 25.000 de euro

de Bogdan Mirică
Vineri, 27.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche Design a prezentat cel mai nou obiect din colecţia sa de accesorii: este vorba despre un stilou din aur de 14 carate,

Constructorii premium sau de modele exotice au înţeles de mult că pot atrage clienţi nu doar în maşinile lor, ci şi în magazinele cu accesorii.

Porsche a dezvoltat deja un cult al brandului după ce a înfiinţat divizia Porsche Design, responsabilă cu crearea unor obiecte exclusiviste pentru clienţii pretenţioşi, care vor să vadă logo-ul brandului german nu doar pe maşină, ci şi pe articolele vestimentare sau pe birou.

Ultima creaţie a diviziei Porsche Design este un stilou botezat P3135 Solid Gold Limited Edition. Numele sugerează specificul acestui instrument de scris. El a fost creat dintr-o singură bucată de aur solid, de 14 carate, însă peniţa a fost produsă separat, din aur de 18 carate. Designerii nu au făcut rabat de la nimic, până şi mecanismul intern fiind tot din aur de 14 carate.

Esential 11 stilouri Porsche P3135 Solid Gold Limited Edition vor fi create la nivel mondial.
Nu lipsesc logo-ul Porsche şi, în interiorul tocului, o plachetă pe care este inscripţionat numărul stiloului.
Potrivit Porsche Design doar 11 stilouri de acest gen vor fi create la nivel mondial.

Preţul exclusivităţii este unul pe măsură: fiecare stilou va costa 25.000 de euro şi va putea fi găsit doar în anumite centre specializate ale brandului german.

Comentarii (11)

  • Scorpionul.negru
    Am vazut ca sunt argintii acelasi model. Or fi din aur alb sau otel ?
    0 2
  • Scorpionul.negru
    Am aflat. E din titan si costa 1000 $ pe amazon si e identic cu cel din imagine. Un chilipir pe langa cel din aur ! In cazul asta imi comand si eu unul. Ce e 1000 de euro ?
    1 1
  • Scorpionul.negru
    Sau pe site ul asta din Romania.

    http://produse-papetarie.ro/productv/1818/p-3135-stilou-porsche-design-solid.html
    0 1
  • mdaa...
    marfa e de 1500-2000E restul e sigla porsche...oricum...ar putea vinde si harie igenicade 300 de ori mai scumpa ca zeva...in ro s-ar sta la coada.
    5 3
  • necuratu
    da' masini mai frumoase, cand? parca ar face orice numai masini nu
    1 4
  • atata vreme cat e destula lume cu bani sa plateasca atata .. nu vad de ce nu ...
    3 0
  • mi se pare trist totusi ca unii nu stiu pe ce sa mai cheltuie banii si altii nu au ce manca.
    Din cei saraci insa, cred ca majoritatea nu vor sa munceasca, dar imi pare rau de cei care se chinuie muncind ca robii pentru cei care isi cumpara stilouri de 2000 de euro
    5 1
  • Si muai mult ca sigur, vor pune cerneala putina, ca sa mai stai sa dai n euro sao schimbi.
    1 0
  • @eee,nici nu stii cata dreptate ai.Cei saraci nuvor sa munceasca,pentru ca nu au nici o pregatire profesionala.Si asta se intampla peste tot in lumea asta. Este mai usor sa stea cu mana intinsa.Iar ajutorul pe care il primesc este din taxele pe care le platim noi,astia care muncim.Eu ,practice muncesc o zi pe saptamana pe degeaba.Banii de pe ziua respective se duc la astia cu ajutor social.In legatura cu stiloul asta:, who gives a fuck? Nu ma deranjeaza cu absolut nimic.Se va vinde.Iar cei carecumpara,au si masina in garaj.Deci sunt oameni cu bani.Si nu sunt in Romania,si sunt bani facuti din munca lor.Nu sunt bani furati de la stat.Pardon,bani facuti din afacerile cu statul roman.
    1 0
  • Ca sa aiba trecere pe la noi eu i-as mai pune ici - colo cateva pietre Swarovski.
    0 0
  • Cand te gandesti la Porsche numai la design nu te gandesti si totusi...ce ironie!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru