Porsche Boxster a primit un pachet de tuning semnat de TechArt

de Bogdan Mirică
Luni, 24.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
TechArt a gândit un kit de personalizare pentru actualul Porsche Boxster. Decapotabil are acum un look mai sportiv, jante de 21 de inch şi o suspensie modificată.

TechArt a decis să ofere o interpretare proprie noului Porsche Boxster, ceva mai agresivă şi cu un look personalizat.

A reieşit astfel un pachet complet pentru sportiva din Stuttgart, care se bucură acum de o suspensie nouă, ce coboară garda la sol cu 30 de mm pe axa din spate şi cu 20 de mm pe axa din faţă.

Pentru clienţii pretenţioşi, TechArt a pregătit şi două seturi de jante exclusive. Primul, botezat Formula, vine cu jante din aliaj cu cinci spiţe. Al doilea se numeşte Formula III şi vine cu jante forjate. Ambele seturi au dimensiuni de 21 de inch şi ajută la amplificarea ţinutei sportive a decapotabilei.

Nu în ultimul rând, TechArt oferă şi o nouă galerie din inox pentru evacuare, cu terminaţii duble şi control al valvelor.

Urmareste Automarket
Pentru interior, TechArt a gândit o retapiţare a întregului habitaclu, scaunele fiind îmbrăcate în piele şi cusute cu fire contrastante.
Nu lipsesc nici inserţiile din fibră de carbon şi nici volanul sportiv, cu 3 spiţe şi padele aşezate în spatele său.

Debutul noului Porsche Boxster TechArt va avea loc la începutul lunii decembrie, în cadrul Salonului de tuning de la Essen, Germania.

via germancarscene

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru