Porsche Cayenne facelift primește o nouă versiune PHEV cu 519 CP

de Alexandru Monenciu
Marti, 26.09.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile lansează o nouă versiune plug-in hybrid pentru noul Cayenne facelift. Denumită Cayenne S E-Hybrid, aceasta propune 519 CP și 90 de kilometri autonomie electrică.

Germanii de la Porsche tocmai au lansat oficial noul Cayenne S E-Hybrid facelift sau, cu alte cuvinte, o versiune de mijloc poziționată între Cayenne E-Hybrid facelift și Cayenne Turbo E-Hybrid facelift.

Noul model este echipat cu un motor V6 de 3.0 litri, o unitate electrică și o baterie de 25.9 kWh. În total, ansamblul dezvoltă 519 CP și 750 Nm, suficient pentru a atinge 100 de km/h în 4.7 secunde. Viteza de top ajunge la 263 km/h.

În modul pur electric, Porsche Cayenne S E-Hybrid facelift acoperă maxim 90 de kilometri. La o stație de 11 kW, acumulatorul se încarcă până la 100% în 2 ore și jumătate.

Echiparea standard include, printre altele, faruri Matrix Design LED, jante de 20 de inch, terminații duble pentru sistemul de evacuare, scaune ajustabile pe 8 direcții, pedale din inox și pachetul interior Diamar. Ecranul pasagerului este opțional.

Noul model al germanilor poate fi deja comandat pe anumite piețe.

via Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru