Porsche Cayenne primeşte un nou pachet de tuning de la Wald

de Sebastian Toma
Miercuri, 07.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Japonezii de la Wald lucrează la un nou pachet pentru Porsche Cayenne. Acesta se numeşte Sports Line Black Bison Edition şi vine cu un aspect impunător.

Porsche Cayenne a primit atenţie din partea multor tuneri, iar a doua generaţie a modelului este acum în centrul atenţiei. De data aceasta, vorbim despre un pachet realizat de japonezii de la Wald International, denumit Sports Line Black Bison Edition. Pentru moment, avem o imagine prelucrată digital a pachetului, alături de un set de fotografii realizate în atelierul japonezilor. Modelul este încă în lucru, specialiştii pregătind matriţele pentru viitoarele pachete estetice destinate SUV-ului german.

Însă, rezultatul pe care îl doresc japonezii de la Cayenne este cel mai îndrăzneţ proiect prezentat de ei până acum. Modificările sunt duse la extrem, aspectul final al modelului rezultat fiind deosebit de agresiv. Din păcate pentru cei de la Wald, schimbările nu sunt considerate benefice de orice ochi, tuning-ul fiind un lucru subiectiv, care poate să meargă oricând pe o pantă greşită.

Urmareste Automarket
Din ce putem observa, kit-ul include un set de bare de protecţie faţă-spate, un set de praguri laterale, un set de ornamente pentru bosajele aripilor, lumini de zi cu LED-uri integrate în bara faţă, capotă ventilată şi un difuzor de aer spate.
Pachetul este completat de un set de jante din aliaj, ale căror dimensiuni nu au fost încă dezvăluite.

Via Autoblog.it

Comentarii (2)

  • Incredibil, ni se spune pe fatza acum cui se adreseaza masina asta, in editie speciala pentru bizoni colorati, de preferinta negriciosi: ce vreti mai limpede: Black Bison Edition. Incredibil :))))
    6 1
  • Ce fata de Mitsubaru au reusit sa-i dea !!!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru