Porsche confirmă un SUV electric de dimensiuni mari

de Alexandru Monenciu
Marti, 19.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Oliver Blume, șeful Porsche, confirmă apariția unui nou SUV cu zero emisii în portofoliul mărcii germane. Cel mai probabil, acesta va fi mai mare decât mult așteptatul Macan electric.

Până în 2030, constructorul din Stuttgart vrea ca mașinile cu zero emisii să reprezinte mai bine de 80% din vânzările anuale. Viitorul Macan electric va ajuta, fără îndoială, Porsche să atingă acest obiectiv.

Însă portofoliul nemților va mai include un SUV cu zero emisii, unul care, potrivit zvonurilor, va fi mai mare decât acest Macan electric.

"Plănuim să adăugăm un nou SUV electric, de lux, în portofoliul nostru [...] Acesta ne va extinde și mai mult poziția în segmentul auto de lux. Vizăm în special segmentele cu marje mari și ne propunem să profităm de noi oportunități de vânzări," a declarat Oliver Blume, șeful Porsche.

Mai mult, viitorul SUV electric Porsche, de mari dimensiuni, va fi asamblat la uzina din Leipzig. Acesta va fi dezvoltat pe arhitectura PPE, pe care germanii au construit-o împreună cu Audi.

via Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru