Porsche Design lansează un nou accesoriu exclusivist: un monitor AOC cu dimensiuni de 24 și 27 de inch

de Bogdan Mirică
Luni, 10.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche Design a lansat un nou accesoriu împreună cu producătorul taiwanez AOC. Este vorba despre un monitor cu dimensiuni de 24 și 27 de inch.

Divizia de design a celor de la Porsche a căpătat notorietate în ultimii ani, dând naștere unor accesorii care poartă logo-ul brandului din Stuttgart și care se vând cu prețuri destul de piperate.

Cel mai nou obiect lansat în cadrul colecției Porsche Design este un monitor, creat împreună cu AOC, un producător cu tradiție din Taiwan. Disponibil cu dimensiuni de 24 și 27 de inch, monitorul AOC PDS adoptă un design minimalist, cu o ramă discretă și picioare la fel de atent desenate. Mai mult, piciorul monitorului înglobează și cablurile care îl conectează la unitatea centrală și la priză.

Monitorul a fost creat pentru a acoperi o gamă largă de culori și să permită un unghi de vizualizare de 178 de grade. Low Blue Mode și Flicker Free sunt doar două dintre tehologiile înglobate de AOC în creația Porsche Design.

Prețurile sunt de 199 dolari (175 de euro) pentru cel de 24 de inch și de 299 de dolari (262 de euro) pentru cel de 27 de inch.

via carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru